-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grupės „Vyšnios“ premjera „Mano“: atskleidė, kas jas sieja su buvusiu grupės „Pikaso“ nariu

Vos prieš du mėnesius grupės „Vyšnios“ merginos pristačiusios dainą „Šoksiu viena“ vėl džiugina klausytojus nauju kūriniu. Tik šį kartą prie dainos prisidėjo nebe grupės „Žemaitukai“ narys Linas Vaitkevičius, o buvęs grupės „Pikaso“ narys Valdas Kabutavičius. Vis naujų vėjų ieškančios merginos teigia, kad smagu dirbti su vis kitu dainų kūrėju, o jų dainos taip įgauna šiek tiek išskirtinumo ir suteikia iššūkių joms pačioms.
Grupė „Vyšnios“
Grupė „Vyšnios“ / Deimantės Rudžinskaitės nuotr.

Dainoje tai, kas artima ir jautru

„Kai Valdas parodė šią dainą, dar nepaklausius kitoms grupės narėms, neabejotinai pasakiau, kad tai mums skirta daina. Imam!“, – juokiasi grupės narė Aistė.

„O mes tikrai pritarėm! Dauguma mūsų dainų yra apie meilę, tačiau ji būna visokia – laiminga, liūdna, ilgesinga ar džiaugsminga. Kalbant apie mūsų naujausią dainą, tema niekuo neišsiskiria, tačiau jausmas ją klausant nukelia kažkur toliau“, – sako grupės narė Sandra.

Deimantės Rudžinskaitės nuotr./Grupė „Vyšnios“
Deimantės Rudžinskaitės nuotr./Grupė „Vyšnios“

„Prie dainos dirbome tikrai gan ilgai, bandydami išgauti tai, kas būtų mums artima ir jautru. Ši daina verta būti hitu!“, – teigia grupės narė Agnė.

Vaizdo klipą filmavo išskirtinėje vietoje

Prie dainos sukūrimo dirbo gan didelė komanda, tekstą dainai rašė Žygimantas Stakėnas, muziką kūrė Justė Kraujelytė ir Valdas Kabutavičius, aranžuotė Valdo Kabutavičiaus. Vaizdo klipą naujai dainai taip pat kūrė Valdas.

„Filmavimui buvo pasirinkta autentiška vieta – Žvėryno centre įsikūrusi galerija-baras „Fantomas“, garsėjanti išlaikyta medine architektūra, smėlėtu kiemeliu ir bohemišku interjeru. Ši vieta turi kažką paslaptingo ir įdomaus, todėl nusprendėme, kad tai puiki vieta šiai dainai atvaizduoti. O ir šis klipas šiek tiek kitoks nei visi kiti, labiau meniškas ir šiek tiek sendintas. Su viskuo, ką buvo sugalvojęs Valdas, sutikome ir labai džiaugiamės gautu rezultatu“, – teigia merginos.

VIDEO: VYŠNIOS - MANO

„Pažintis su Valdu užsimezgė jau gana seniai, kai visi dar buvome studentai, esame visi kilę iš to pačio miesto – Šiaulių. Dar studijų metais teko įsiamžinti Valdo kurtame baigiamajame vaizdo klipe – draugystė tęsiasi iki šiol, atradome, kad galime sukurti ir bendrų gražių kūrybinių dalykų kartu. Ties šia daina nesustosime, planuose ir bendras „Vyšnių“ bei Valdo neseniai įkurtos pop grupės „Popkultūra“ bendras duetas, laukite ir dar daugiau naujienų“, – teigia Aistė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius