-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į eterį sugrįžta projektas „Aš esu muzika“: tarp dalyvių – ryškiausios muzikos žvaigždės

Jau šį šeštadienį į eterį sugrįžta projektas „Aš esu muzika“. LRT televizijos žiūrovai vėl kviečiami stebėti, kaip muzikos žvaigždėms seksis įveikti iššūkius – kiekvieną savaitę atstovauti vis kitą muzikos žanrą. Dėl nugalėtojo titulo rungsis 10 drąsių ir talentingų atlikėjų. 90-ųjų hitai, stadionuose skambantys roko hitai, disko dainos – tai tik keli žanrai, kuriuos projekto metu išvys žiūrovai.
Jonas Nainys, Milda Noreikaitė
Jonas Nainys, Milda Noreikaitė / V.Raupelio nuotr.
Temos: 1 Muzika

Prieš pat antrojo sezono laidos premjerą, „Aš esu muzika“ dalyviai įsiamžino fotosesijoje, o pagrindiniu akcentu tapo projekto simboliu tapusi žvaigždė. Šou dalyvauja grupė „Baltos varnos“, grupės „jautì“ siela Džiugas Širvys, dainininkė ir dainų autorė Petunija, muzikos kūrėjas, jaunosios kartos atlikėjas Germanas Daškevičius–Gamka, operos solistė Ieva Barbora Juozapaitytė, dainininkas Dainotas Varnas, dainininkė ir dainų autorė Rūta Loop, dainininkas, laidų vedėjas Deividas Norvilas-Deivis, atlikėja, dainų autorė Monika Marija ir atlikėjas, kompozitorius ir režisierius Vidas Bareikis.

Laidą veda žiūrovų jau pamiltas duetas – aktorė Milda Noreikaitė ir didžėjus, muzikos prodiuseris Jonas Nainys. Ekspertų vietas užima žurnalistas, LRT muzikos apžvalgininkas Ramūnas Zilnys ir dainininkė Rūta Ščiogolevaitė. Kiekvieną savaitę svečio teisėmis pasirodys vis kitas to žanro ekspertas, kuris dalinsis komentarais ir įžvalgomis.

„Turėsime nerealų antrąjį „Aš esu muzika“ sezoną. Ir praėjęs buvo labai puikus, bet kai pamačiau šiuos žmones, supratau, kad nuobodu tikrai nebus“, – sako R.Zilnys.

„Esu priversta gerąja to žodžio prasme sėdėti ir mėgautis kiekvienu šių nuostabių ir talentingų žmonių pasirodymu. Geriausias, koks tik įmanoma, laiko praleidimo būdas pavasarį“, – antrina R.Ščiogolevaitė.

„Aš esu muzika“ žiūrovai kviečiami balsuoti ir taip palaikyti tą vakarą labiausiai patikusį dalyvį. Iš projekto niekas nekrenta – visi dalyvaujantys kaupia žiūrovų ir komisijos balsus. Finalinės laidos metu paaiškės, kas taps nugalėtoju.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius