Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 13

Į Lietuvą atvykęs dainininkas Kenny Wesley pramogauja sostinėje

Valentino dienos vakarą Vilniaus gyvos muzikos klube „Tamsta“ klausytojai mėgausis išskirtiniu Kenny Wesley balsu. Stiklinę balsu galintis sudaužyti džiazo, ritmenbliuzo ir soulo dainininkas iš JAV į Lietuvą atvyko ketvirtadienio vakarą – ir džiaugėsi, kad turi laiko pasigrožėti sostine.
Kenny Wesley
Kenny Wesley / Renatos Apanavičienės nuotr.
Asmeninio albumo nuotr./Kenny Wesley
Asmeninio albumo nuotr./Kenny Wesley

„Vilnius – labai gražus miestas, o šiandien mano sutikti žmonės – šilti ir draugiški. Visų tikiuosi sulaukti koncerte, nes ir pats jau nekantrauju išeiti į sceną“, – sakė po pusdienį trukusios ekskursijos ir pramogų geros nuotaikos nepraradęs atlikėjas, Lietuvoje viešintis pirmą kartą.

Garsaus festivalio Montro antros vietos laureatas, anot koncerto rengėjų, nepateikė jokių ypatingų įgeidžių, išskyrus prašymą susipažinti su Vilniumi ir kaip nors įdomiai praleisti laiką.

Apsidaręs po senamiestį, aplankęs įžymiausias vietas, Kenny Wesley savo jėgas išbandė vadinamajame Lietuvoje populiarėjančiame pabėgimo kambaryje „Illuminati Room“. „Neįtikėtinai smagiai praleidau laiką. Taip įsijaučiau, kad beveik pamiršau, jog čia žaidimas. Pastebėjus užuominą ir išsprendus vieną ar kitą užduotį apima labai geras atradimo bei pasididžiavimo jausmas“, – įspūdžiais dalinosi užduočių kambaryje žaidęs dainininkas.

„Mano muzikoje be galo daug meilės, tai pagrindinė priežastis, kodėl tapau atlikėju. Myliu muziką, o meilės dienos koncerte tuo jausmu pasidalinsiu su visais atėjusiais manęs pasiklausyti“, – į šeštadienį muzikos klube „Tamsta“ vyksiantį pasirodymą kviečia Kenny Wesley.

VIDEO: Rock With You - Kenny Wesley ft Trey Eley on Flute (A Working Notion Entertainment Production) 1080p

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius