-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2022 08 29

I.Valinskienės premjera – daina ir vaizdo klipas iš Nidos: čia filmavosi neatsitiktinai

Mylimiausia vieta pasaulyje, kerintis saulėlydis, jachta ir jausmus išlaisvinantis pajūrio vėjas – taip su prabėgusia vasara atsisveikinti nusprendė dainininkė Inga Valinskienė, pristatanti naujausią savo dainą „Žingsniai keli“ ir Nidoje ką tik nufilmuotą vaizdo klipą.
Inga Valinskienė
Inga Valinskienė / Zaneta Pau Photography

„Tai daina be ypatingų dramų, lūžių. Lengva, lyg vasara. Apie drąsą ne tik mylėti, bet ir gyventi. Apie norą save įkvėpti ir nebijoti žengti jokių žingsnių gyvenime“, – sako I.Valinskienė.

Tekstą ir muziką dainai Inga sudėjo pati, aranžuote pasirūpino žinomas muzikos prodiuseris, dainų kūrėjas Paulius Jasiūnas.

Lietuvos gamtos perlas – Nida – vaizdo klipui parinkta neatsitiktinai. Jau daugelį metų visos I.Valinskienės vasaros prabėga čia. Pajūrio kadrai nufilmuoti nuošaliame, mėgstamiausiame Ingos paplūdimyje.

„Tai mano vieta. Čia beveik nebūna žmonių, galiu mėgautis ramybe ir nuostabia gamta. Noriu ją parodyti savo publikai ir iš naujo supažindinti su savimi – klipe esu tokia, kokia prie jūros būnu kasdien“, – pasakoja dainininkė.

Dainos „Žingsniai keli“ pateikimas išties labai lengvas, neįpareigojantis. Jam ruošiantis I.Valinskienei nereikėjo drabužių stilistų, makiažo meistrų ar šukuosenų kūrėjų. Čia ji visiškai natūrali, atsipalaidavusi ir besimėgaujanti gamta ir muzika.

„Buvome tik aš, operatorius Šarūnas Burža ir jūra“, – juokiasi Inga.

Inga Valinskienė siunčia saulėtų linkėjimų iš nuostabiosios Nidos - jūsų dėmesiui naujausia jos daina ir vaizdo klipas „Žingsniai keli“:

VIDEO: Inga Valinskienė „Žingsniai keli“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius