Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 01

Internetinis renginių kanalas „Stage On“ 15min skaitytojams dovanoja koncertą

Gegužės 7 d. startuos internetinis projektas renginių išsiilgusiai auditorijai. Naujas interaktyvių renginių internetinis kanalas „Stage On“ tiesiogiai iš profesionalios scenos transliuos geriausių Lietuvos teatrų spektaklius, žinomiausių muzikos atlikėjų koncertus ir netgi interaktyvius spektaklius vaikams.
Mantas Jankavičius
Mantas Jankavičius / Tautvydo Stuko nuotr.
VIDEO: Interaktyvių renginių kanalo „Stage On“ anonsas

Projekto kūrėjai pabrėžia šios internetinės pramogos privalumus. Kokybė užtikrinama maksimali, kaina yra labai simbolinė, o veiksmas – tiesioginis, tad prisijungus įsitraukti ir pabendrauti su atlikėjais bus netgi lengviau nei įprastomis sąlygomis. Užduoti klausimą koncerto metu kviečia daugelis atlikėjų, bet ne taip dažnai pasitaiko proga pakalbinti aktorius, ši platforma siūlys ir tokią galimybę. Dalyvaudami koncerte klausytojai galės paprašyti mėgiamos dainos, interaktyvių pasirodymų metu šeimos su vaikais bus raginamos užsiimti bendra veikla. Taigi, įsitraukimo žadama net daugiau nei fiziškai dalyvaujant renginyje.

„Paskelbus karantiną, žmonės liko namuose, renginiai buvo atšaukti, o viena iš nedaugelio pramogų liko kompiuterio ekranas. Natūralu, jog daug turinio muzikos atlikėjai, aktoriai pradėjo transliuoti iš namų. Mes norime pakelti juos nuo sofų ir sugrąžinti tikrą kokybišką koncertų ir spektaklių jausmą žiūrovams.“ – teigia internetinio kanalo „Stage On“ kūrėjai.

Organizatorių nuotr./„Stage On“ scena
Organizatorių nuotr./„Stage On“ scena

„Stage On“ renginių kanalui yra įrengta profesionali scena, kurią aptarnaus geriausi savo srities profesionalai, dirbantys su didžiausiais koncertais ir TV šou Lietuvoje. Tikimasi, jog tai garantuos aukščiausios kokybės garsą ir vaizdą žiūrovams. Scena bus nuolatos transformuojama ir pritaikoma konkretaus formato renginiams. Atlikėjai ir aktoriai nuo scenos vietoje įprasto vaizdo – daugybės žiūrovų – matys didelius ekranus, per kuriuos bus galimybė virtualiai susitikti su žiūrovais. Publikai bus suteikta galimybė video tilto pagalba pabendrauti su atlikėjais ar užduoti jiems klausimų.

Organizatorių nuotr./„Stage On“ scena atlikėjų akimis
Organizatorių nuotr./„Stage On“ scena atlikėjų akimis

Ketvirtadieniais ant scenos pasirodys žinomiausi Lietuvos muzikos atlikėjai, sekmadieniais šurmuliuos vaikiški spektakliai. Aktoriai bendraus su vaikais ir tėveliais, atliks pratimus, kartos judesius ir dainuos daineles. Nuo antrosios gegužės mėnesio pusės antradienio vakarais kanalas pakvies prisijungti suaugusius dramos teatro mėgėjus. „Be abejo, rekomenduojame transliacijas stebėti per didelius ekranus su ausinėmis. Tokiu būdu turėsite galimybę pajusti kuo realesnį koncerto ar spektaklio įspūdį.“ – pataria kalano „Stage On“ rengėjai.

Pirmasis koncertas įvyks jau gegužės 7 d., jame pasirodys charizmatiškasis Mantas Jankavičius. Šį koncertą nemokamai visi norintys galės stebėti 15min.lt portale.

Visa informacija apie artėjančius renginius ir bilietų įsigyjimą bus pateikiama organizatorių socialinuose tinkluose bei internetiniame tinklapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius