Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Intriguojanti „X faktoriaus“ laimėtojo Antoine Wendo premjera: įkvėpė Laros Kroft nuotykiai

Dainininkas Antoine Wend, Lietuvoje išgarsėjęs laimėdamas populiarų televizijos projektą „X faktorius“, pristato dar vieną intriguojančią muzikinę naujieną. Tai – naujausias jo kūrinys „Tomb Raider“ kartu su muzikiniu vaizdo klipu.
Antoine Wendas
Antoine Wendas / Asmeninio archyvo nuotr.

Prancūzų atlikėjas meistriškai derindamas skirtingus muzikinius skambesius bei semdamasis įkvėpimo iš tokių atlikėjų kaip Sia, Harry Styles ir Pierre de Maere naujausioje savo dainoje siekia sukurti įsimintiną ir užburiančią patirtį klausytojams.

„Tomb Raider“ – nuotykių kupina muzikinė kelionė, kurioje galima atrasti išskirtinį muzikinį skambesį – sako dainą pristatantis Antoine.

Atlikėjas atskleidžia, kad daina gimė prisiminus jo vaikystės heroję – kapų plėšikę Lara Kroft: „Naujausiame kūrinyje ir jo muzikiniame vaizdo klipe kartu su komanda siekėme parodyti moterišką stiprybę. Būtent todėl nepriklausoma ir drąsi, 1996 m. kompiuterinių žaidimų ir filmų herojė užima pagrindinę vietą muzikiniame vaizdo klipe. „Tomb Raider“ – tai nuotykių kelionė, kurioje viskas yra nenuspėjama ir įdomu.“

Antoine Wend naujausi kūriniai „Morsure“, „Say No More“ bei „Jeune Homme“ jau spėjo pasiekti gerbėjų širdis. Atlikėjas tikisi, jog „Tomb Raider“ kūrinio skambesys taps atradimu daugeliui klausytojų, laukiančių šiltų, vasariškų dienų.

Kūrinį „Tomb Raider“ jau galima išgirsti visose platformose.

„Tomb Raider“ vaizdo klipas:

VIDEO: Antoine Wend - Tomb Raider (Clip Officiel)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius