-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Itin asmeniška grupės „2 Karolis ir Donatas“ premjera: „Santykiuose buvo visokių etapų ir klaidelių“

Grupė „2 Karolis ir Donatas“ pristato jautrią premjerą – kūrinį „Atskirai sunku“. Dueto narys Karolis Akulavičius atskleidžia – į šią dainą sugulė asmeniški išgyvenimai, o jos žinutę turėtų išgirsti kiekvienas.
„2 Karolis ir Donatas“, Karolis Akulavičius su žmona
„2 Karolis ir Donatas“, Karolis Akulavičius su žmona / Asmeninio albumo nuotr.

Grupė „2 Karolis ir Donatas“, kurią sudaro Karolis Akulavičius ir Donatas Balvočius, artėjant Velykoms gerbėjams dovanoja širdį virpinančią dainą. Kaip portalui Žmonės.lt pasakojo K.Akulavičius, kūrinys „Atskirai kartu“ itin išjaustas.

„Tikriausiai kiekvienas santykiuose kartais atsiduriame tokiame etape, kai, atrodo, gyveni po vienu stogu, tačiau jautiesi it būtumėte atskirai – vienas eina su draugais, kita pusė taip pat užsivertusi savo reikalais, tai nėra laiko kurti tos bendrystės. O ši nekurstoma blėsta. Tuomet tik supranti, kad einate atskirais keliais, nors šalia esantis žmogus vis tiek yra pats svarbiausias, dėl jo nori viską daryti ir grįžti į tą bendrą kelią.

Manau, kad tai ypatingai aktualu šiais laikais, nes skirtis ir susirasti kažką kitą dažnai skubama, o ir tai padaryti tikriausiai daug lengviau. Bet išlaikyti santykį yra didžiulė vertybė, todėl šia daina ir norisi paskatinti nepamiršti pakurstyti tą santykį – pakviesti į pasimatymą, pakuždėti gerą žodį, parodyti meilę“, – portalui Žmonės.lt sakė jis.

K.Akulavičius pridūrė, kad dainos žinutė jam yra gerai pažįstama – ji itin asmeniška, per ją „nuteka“ ne vienerius metus kauptos patirtys.

„Gyvenime buvo visko. Santykiuose buvo visokių etapų, visokių klaidelių, kurias tuomet imi ir taisai, kai užsisuki darbuose. O po to atkūrinėji tą atšalusį jausmą ir tada pamatai, kaip smagu vėl kartu sužydėti ir mylėti. Tačiau didelių katastrofų kelyje nebuvo. Štai jau penkiolika metų, kai vienas kitą mylime, apie vienas kitą galvojame ir svajojame. Tai ir yra laimė“, – sako jis.

Asmeninio archyvo nuotr./„2 Karolis ir Donatas“ – Karolis Akulavičius ir Donatas Balvočius
Asmeninio archyvo nuotr./„2 Karolis ir Donatas“ – Karolis Akulavičius ir Donatas Balvočius

Kartu su daina duetas pristato ir vaizdo klipą, kuris buvo nufilmuotas keliose skirtingose lokacijose. „Taip norėjome pavaizduoti, kad tai dviejų atskirų žmonių gyvenimai. Nors ir esame duetas, bet kartu negyvename, – šmaikštavo jis. – Tai aš filmavausi savo mieste, Donatas – savo, o po to vykome į Klaipėdą bendroms scenoms.“

Karolis atskleidė, kad vaizdo klipe visai netikėtai įsiamžino ir „Patrulio“ Juozo Butnoriaus žmona Gražina!

„Kelioms vaizdo klipo scenoms mums labai reikėjo moters. Pasiūlėme Gražinai ir ji visai netikėtai jame sutiko nusifilmuoti. Kaip ji apsidžiaugė sulaukusi pasiūlymo! Sako: kaip fainai, Juozas manęs dar nekvietė filmuotis. Taip ir išėjo tokia graži ir netikėta kolaboracija“, – užkulisius atskleidė K.Akulavičius.

Grupės „2 Karolis ir Donatas“ daina „Atskirai sunku“:

VIDEO: GRUPĖ 2 Karolis ir Donatas - Atskirai sunku (2024)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius