Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 06

Įvertinkite: atlikėja Dangė gerbėjams pristato dainos „Ji skrenda lengvai“ klipą

Dainininkė Dangė gerbėjams pristato naujausią savo kūrybos vaisių – dainos „Ji skrenda lengvai“ vaizdo klipą. Savo klausytojams atlikėja parašė laišką.
Dangė
Dangė / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 2 Menas Muzika

15min perpublikuoja dainininkės Dangės laišką gerbėjams:

Esu dainų kūrėja ir atlikėja Dangė. Neseniai pristačiau naujausią savo kūrybos dainą „Ji skrenda lengvai“, tačiau „skrydis“ ties daina nesibaigė. Šiandien noriu pristatyti šios dainos vaizdo klipą. Esu labai laiminga, kad video klipą kūrė, filmavo, montavo žymus ir be galo talentingas kino režisierius Ruslan Korostenskiy.

Keliai su režisieriumi Ruslanu susiduria jau ne pirmą kartą. Jo režisuotame kino filme „Velnio ragas“, kuris greitai pasirodys kino teatruose – sukūriau bei įdainavau armėnų liaudies dainai žodžius „Meilė gyva“, tad šis muzikinis takelis skamba filme.

VIDEO: DANGĖ - JI SKRENDA LENGVAI (Official video 2017)

Tuomet sutarėme, kad mūsų keliai tikrai susieis ir mes būtinai dar kažką padarysime bendro. Neseniai nusiunčiau jam savo naujausią dainą „Ji skrenda lengvai“ ir tiesiog po kelių minučių nusprendėme, kad filmuosime vaizdo klipą.

Režisieriaus mintis ir idėja pilnai atitiko mano dainos turinį – svarbu buvo perteikti kovą tarp „skrendu“ ir „neskrisi“ , tarp „aš galiu“ ir „tau nepavyks“. Kaip ir gyvenime būna labai daug aplinkybių, kurios kartais trukdo mūsų svajonėms tapti realybe. Dažnai būna, jog tu bandai, ruošiesi, planuoji, o staiga ima kažkas ir nutinka, tau nepavyksta, tave kažkas laiko, tave kažkas stabdo, tu tarsi prikaustytas, „įrėmintas“, tu bėgi, tu krenti, tu stojiesi, tu nusvyli sparnus, tu brauniesi, būna, kad skauda, bet svarbiausia – niekada nepasiduodi. Kas bebūtų, kaip bebūtų – sparnai tavo tam, kad skristum, ne tam, kad stovėtų kampe.

Vaizdo klipe kartu filmavosi jauna aktorė Aleksandra, kuri atspindėjo tamsą, trukdymą, persekiojimą minties „neskrisi“, „turi pasilikti ten pat, kur ir esi“.

Bet šviesa visada laimi prieš tamsą, tad per debesis juodus, per olas, skardžius (kaip dainoje skambantys žodžiai)– iš tamsos, skriskime!

Savo kūrybos dainomis visada noriu atskleisti ir perteikti emociją, kuri iš tavęs išplaukia, tam tikrais gyvenimo momentais. Vaizdo klipas padėjo sustiprinti bei paryškinti dainos spalvas ir įnešė kito gylio ir skonio. Tikiuosi Jums patiks!

Dėkoju režisieriui ir visiems kartu dalyvavusiems!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius