Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 06

Įvertinkite: atsinaujinusi merginų grupė „Newblood Divas“ nusitaikė į lietuvių širdis

Tiems, kas sunkiai atsisveikino su pašėlusia vasara ir visai nelaukia vėstančio oro, naujausias ir karščiausias projektas – „Newblood Divas“ – tikrai užkaitins kraują ir išprovokuos judesiui.
„NewBlood Divas“
„NewBlood Divas“ / Giedriaus Jankausko nuotr.
Temos: 1 Širdis

„Newblood Divas“ pradžioje buvo 4 kauniečių merginų grupė. Ši koncepcija jau pažįstama daugeliui lietuvių, tačiau grupės muzikinis stilius greitai pasuko „sunkesne“ kryptimi.

Grupės prodiuseriai sako: „Gali būti, kad ties tuo neapsistosime, keisime kryptį vėl ir vėl. Sukūrėme grupę, kuri savo muziką nori skleisti žmonėms iš įvairių šalių. Norime surasti klausytoją, kuris priimtų mūsų besikeičiantį muzikinį stilių, mūsų eksperimentus. „Newblood Divas“ siekiamybė – grupė, kurios nepavyktų įdėti į standartinę pop lentynėlę.“

Giedriaus Jankausko nuotr./NewBlood Divas
Giedriaus Jankausko nuotr./„NewBlood Divas“

Šiandien grupę sudaro 3 merginos: Inesa, Gabrielė ir Indrė. „Tačiau neaišku, ar rytoj tai nebus 7 merginų grupė“, – šypsosi atstovai iš „NewBlood group“. Ši tarptautinė kompanija valdo pasaulinę modelių agentūrą „NewBlood Models“, užsiima interneto projektais bei padeda užtikrintai žengti grupės divoms į pramogų verslą. 

Merginos ką tik grįžo iš koncertų Danijoje, kur pasirodė vieno didžiausių Skandinavijos tatuiruočių festivalio „Inkexpo“ svečiams. Merginų grupė sėkmingai renka klausytojus užsienyje, o dabar tikisi užkariauti ir savo tautiečių širdis. 

Šviesiaplaukių trijulė klausytojams pristato naujausią itin drąsų savo hitą „Wanna Sugar Daddy“. Lietuvoje reziduojančio muzikos prodiuserio Emanuelo Gonzalezo (Gonza) sukurta daina taiko į šių dienų klubinę kultūrą, o tekstų autoriaus Mike Z sukurti žodžiai ironiškai piešia jaunų merginų ir pagyvenusių turtuolių draugystę.

„Su šia daina padėjome viską į vietą! Ji puikiai atspindi mūsų provokuojantį stilių, – koketuoja „NewBlood Divas“ merginos. – Mes šokame, dainuojame, jei reikės – repuosime. Net jei prireiks suvystyti pagyvenusį sugar daddy – taip ir padarysime! Iš Kauno divų galite tikėtis pačių netikėčiausių siurprizų!“

Jūsų dėmesiui – „Newblood Divas“ daina „Wanna Sugar Daddy“ (skaitytojus kviečiame įvertinti dainą ir išsakyti savo nuomone komentaruose):

VIDEO: Wanna Sugar Daddy (Censored Version)

     

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius