Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 29

Įvertinkite: „Husarai“ pristato dainą „Pati nuostabiausia“, kurią vadina būsimu hitu

Po 5 ir daugiau koncertus per savaitę rengiantys vaikinų grupės „Husarai“ nariai Tomas Sinkevičius, Ernestas Urbonas bei Rimtautas Balevičius spėja viską: ir naujų dainų paruošti, ir jas efektingai pristatyti. Naujasis dainininkų kūrinys vadinasi „Pati nuostabiausia“, o jo pristatymas Klaipėdoje baigėsi itin efektingai.
„Husarai“
„Husarai“ / Žyginto Jurevičiaus nuotr.

Merginų itin mėgstama trijulė „Husarai“ neseniai turėjo išskirtinį koncertą pajūryje, kuris po naujo kūrinio premjeros baigėsi taip, kaip norėtų kiekvienas vyrukas. Moterys po šou išsirikiavo į eilutę ir veržėsi bendrauti.

„Kas sakė, kad Lietuvos moterys yra kuklios? Mes įsitikinome: tai didžiausia nesąmonė. Lietuvaitės – ne tik pačios gražiausios pasaulyje, bet ir drąsiausios. Neseniai pajūryje pirmą kartą publikai pristatėme savo naują dainą „Pati nuostabiausia“. Po jo būrys merginų drąsiai žengė prie mūsų bendrauti“, – šyptelėjo trijulė.

Žyginto Jurevičiaus nuotr./„Husarai“
Žyginto Jurevičiaus nuotr./„Husarai“

Paprašyti plačiau pristatyti naują kūrinį, dainininkai sakė, kad daina pretenduoja tapti vienu didžiausių jų hitu, nes buvo puikiai priimta publikos. Vaikinai įsitikinę, kad sėkmės priežastis paprasta: daina labai artima kiekvienam, nes yra apie meilę.

„Aš net per koncertą sakau, kad jei ne meilė, „Husarai“ neturėtų nei vienos dainos. Ne išimtis ir naujasis kūrinys, kuriame apdainuojame pačią gražiausią ir nuostabiausią meilę merginai. Apie vienišą vyrą, kuris netikėjo, kad meilė gali aplankyti netikėtai. Dainos siužetinė linija paprasta: nors ir šimtai merginų nori, jei įsimyli tą vienintelę, kitos neberūpi“ , – pasakoja grupės įkūrėjas ir lyderis Tomas Sinkevičius.

VIDEO: HUSARAI - Pati nuostabiausia

Pasak dainininkų, jiems patiems meilė yra gyvenimo variklis. Jie įsitikinę, kad moterims būtina kuo dažniau sakyti, kad jas myli, kadangi dailiosios lyties atstovės myli ausimis.

„Mylime mes tas moteris. Kaip galime nelepinti jų komplimentais ir dainomis apie meilę? Be to, niekam ne paslaptis, kad mūsų pagrindinė auditorija yra merginos ir moterys. Mums yra neapsakomas jausmas dainuoti apie jausmus, kai akimis, emocijomis ir balsu koncertuose pritaria šimtas ar daugiau merginų“, – savo profesijos privalumais džiaugiasi kiti du nariai Ernestas ir Rimtautas.

„Iš tikrųjų, moterys yra vedliai, kurios paskui save veda vyrus, – įsitikinęs Tomas. – O kalbant apie mūsų grupę, ji turi savotišką fenomeną. Mes atliekame kūrinius moterims, bet juose vartojame žodžius, kuriuos dažniausiai sako vyrai. Todėl mūsų tekstai nesvetimi ir vyrukams. Teko girdėti, kad kai kurie, panaudodami mūsų dainose užkoduotus žodžius, išsisuko iš keblių situacijų su savo merginomis.“

Šiuo metu „Husarai“ pradėjo koncertinį turą po mažesnius Lietuvos miestus ir miestelius. Šį savaitgalį surengs net 7 pasirodymus. 4 kartus koncertuos šeštadienį, o dar 3 – sekmadienį.

„Mes džiaugiamės tokiu populiarumu ir galimybe pasirodyti. Neturime teisės skųstis, kad pavargstame dėl kelionių ar pasirodymų. Mums malonus kiekvienas susitikimas su klausytojais“, – sako scenos džentelmenai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius