-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 03

Įvertinkite: reperis Ironvytas pristato vieną sunkiausių savo kūrinių „Netiki – patikėk“

Ironvyto gerbėjai savo mėgstamą muzikantą dėl raumeningo kūno lygina su amerikietiškuoju 50 Cent, o dėl nuoširdžių tekstų ir betarpiško bendravimo – su garsiuoju Rusijos reperiu Basta. Tačiau pats Ironvytas kratosi etikečių ir vis stengiasi nustebinti savo klausytojus nauju skambesiu. Šį kartą pristatomas bendras kūrinys su paslaptinguoju reperiu Bill Mill „Netiki patikėk“ – ne išimtis.
Ironvytas ir Bill Mill
Ironvytas ir Bill Mill / Bescouted nuotr.

„Mėgstu iššūkius, mėgstu įvairovę, man sunku ilgai daryti tą patį, turbūt todėl ir muzikoje nevengiu eksperimentų, – sakė Ironvytas. – Mano albumas labiau panašus į rinkinį nei į solinį atlikėjo albumą. Kiekviena daina turi skirtingą emociją, skirtingą energetiką ir, žinoma, skambesį.“

Griežtas skambesys, gitarų ir būgnų mišinys labiau primena ne repo, o roko stilistikos muziką. Pats reperis teigia, kad nereikia prisirišti prie žanro, o jis pats kuria muziką tokią, kokia jam patinka.

Bescouted nuotr./Ironvytas
Bescouted nuotr./Ironvytas

„Taip – tai agresyvokas repas. Žinoma, atsiras tokių, kurie sakys „pfff... koks čia repas, paklausykit tikro“ ir įdės nuorodą į 90-ųjų klasikinį repo kūrinį. Aš kuriu muziką, kuriu tai, kas man patinka, tai kaip aš ją suprantu. Kurdami mes įpiname įvairiausių stilių nuo džiazo iki roko, pastarasis įgavo būtent roko atspalvį, tačiau čaižios gitaros skambesį lydi mano repavimas. Toks mišinys man labai patinka“, – atviravo Ironvytas.

Kūrinyje kartu pasirodo ir paslaptingasis reperis Bill Mill, internete išgarsėjęs su kūriniu „Jos irgi myli“. Paslaptingomis istorijomis apipintas atlikėjas vengia viešumos ir niekada nerodo savo veido. Kūrinio „Netiki patikėk“ įvaizdinė fotosesija – ne išimtis.

„Klipo šį kartą nenorėjome. Bill Mill vengia dėmesio, tad nusprendėme tiesiog padaryti įvaizdinę fotosesiją su mintimi, kad kariauti galime ir menu. Mūsų žodžiai gali sužeisti, gali griauti žmonių gyvenimus, todėl reikia būti atsakingiems už tai, ką kalbame, mūsų atveju, už tai ką sakome dainose“, – kalbėjo Ironvytas.

VIDEO: Ironvytas - Netiki patikėk feat. Bill Mill (Album rap rock version 2016)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius