Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 06 08

J.Šeduikytė koncertuos netradicinėje vietoje – 4 hektarų levandų pievoje

Nustebinti žmones darosi vis sunkiau, tačiau verta, tuo įsitikinusi garsi Lietuvos dainininkė Jurga Šeduikytė. Ji Birželio 25-tąją kviečia į akustinį koncertą Biržų rajone, kuris vyks tikrai netipiškoje lokacijoje – po atviru dangumi, milžiniškoje levandų pievoje. Čia susijungs nuostabus vaizdas, muzika ir aromatas.
Jurga Šeduikytė
Jurga Šeduikytė / 15min klijuotė

Kaip teigia pati atlikėja, dainuoti ir atidaryti vasaros sezoną „Levandų ūkyje“ – vienas malonumas. O neįprastos vietos koncertams suteikia kitokį jausmą ir potyrį. Vienas jų – išsivaduoti iš kasdienybės ir rutinos

„Tiesą sakant, labiausiai laukiu koncertų netradicinėse vietose. Nes muzikos tikslas, manau, yra pakylėti virš buities, o kitokia vieta, ypač susijusi su raminančiu levandų poveikiu tiesiog greičiau nuskraidins ten, kur mes visi norime.

Juk gal kažkieno svajonių „Aukso pieva“ yra violetinė ir būtinai kvepianti levandomis. O jų čia netrūks – koncertas vyks pačioje pievoje, kurioje žydi net 8000 levandų krūmų. Tik įsivaizduokite, kokia gera aura, reginys ir kvapas sups visus tą vakarą“, – svarstė J.Šeduikytė.

Jurga pasakoja, jog vieni įsimintiniausių koncertų ir vyko ne salėse, o atvirose ir nestandartinėse erdvėse. Vienos jų – kuomet savo kūrinius ji dainavo viduryje ežero ir Reikjaviko Halgrimskirkja bažnyčioje.

„Labiausiai įsiminė „Aukso pievos“, pirmojo mano albumo 15-tas gimtadienis ežero saloje, kurio pabaigoje išplaukiau valtimi per rūką tolyn, o muzika liko skambėti ore, nors nebeliko ir muzikantų. Kitas įsimintinas koncertas vyko Islandijoje, bažnyčioje, kur dainavau viena pritariant vargonams. Koncertą surengėme kaip padėką Islandijai, kad pirmoji pripažino Lietuvos nepriklausomybę. Bažnyčia buvo pilna islandų, buvo netikėta matyti nepažįstamus vyrus, dainų metu paslapčia braukiančius ašaras. Tikiu, jog ir šis ūkio sezono atidarymo koncertas nepaliks abejingų“, – dalinosi atlikėja.

Akustinio koncerto programoje, kaip pasakoja J.Šeduikytė, naujausios, filmuose ir animaciniuose filmukuose girdėtos dainos ir širdžiai žinomi ir populiariausi kūriniai, kurie scenoje skambės akompanuojant gitarai ir klavišiniams.

„Vakaro metu išgirsite naujausias dainas „Ačiū“, „Tau visas dangus“ iš kino filmo „Drugelio širdis“ bei mano pirmo animacinio filmo garso takelį – dainą „Home“. O likusi programos dalis bus visiems puikiai pažįstami kūriniai, skambantys pritariant charizmatiškam ir nenuspėjama pianistui ir nepakeičiamam scenos draugui Kęstučiui Pavalkiui. Atvykite, tai bus nepamirštama“, – kvietė dainininkė.

Daugiau staigmenų žada ir vietos, kuriame vyks koncertas, šeimininkė Giedrė Rybalko. Moters teigimu, čia laukiami visi – šeimos, romantikos pasiilgusios poros, vaikai, išskirtinio vaizdo ieškantys keliautojai. Programa labai plati, tad visi ras, ko ieško.

„Dienos metu kviesime pasivaikščioti po pievą, norintys sudalyvaus žolininkių vedamose edukacijoje, ragaus mūsų ekologiškų užkandžių bei gėrimų, įsigys čia gaminamos produkcijos. Vaikams bus skirta atskira erdvė su pramogomis, kepsime mėsainius, piknikausime ir leisime laiką tarp levandų žiedų. Teritorija didelė, tilpsime visi“, – kvietė G.Rybalko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius