2022 10 25

Jaudinanti V.Bareikio premjera: naujos dainos klipe užfiksavo gerbėjų vaiko gimimą

Vasario 17 dieną Kauno „Žalgirio arenoje“ savo muzikinį dešimtmetį švęsiantis vienas žinomiausių šalies atlikėjų Vidas Bareikis, savo klausytojams dovanoja kūrinį – „Nauja pradžia“. Ši daina – singlas iš naujausio dainininko albumo „Fortūna“. Kartu su daina šiandiena atlikėjas pristato ir klausytojų Gretos ir Karolio Vitonių sukurtą vaizdo klipą, kuriame rodomas kūdikio gimimas.
Vidas Bareikis
Vidas Bareikis / Asmeninio albumo nuotr. ir stop kadras

„Vido muzika mūsų namuose pradėjo skambėti dar 2015 metais. Po 2017 – ųjų „Auksinio Turo“ suskambo dar garsiau! Visi mūsų šeimos didieji įvykiai, kelionės ir šventės nugula video medžiagoje. Kai sužinojome, kad sulauksime šeimos pagausėjimo, iškart buvo aišku, kad ypatingoji diena bus filmuojama. Netikėtai išgirdus naująją dainą žinojom, kad būtent ji turėtų skambėti šio video fone. Nedrąsiai užsiminus apie tai Vidui, jis ne tik sutiko leisti naudoti jo kūrinį, bet ir sutarėme iš to padaryti vaizdo klipą. Mūsų šeimai tai nėra tiesiog muzikinis klipas, mums tai svarbiausio gyvenimo įvykio įamžinimas, šeimos metraštis. Daina puikiai iliustruoja naują pradžią, naują etapą“, – pasakoja vaizdo klipo kūrėjai.

Asmeninio albumo nuotr./Vidas Bareikis
Asmeninio albumo nuotr./Vidas Bareikis

Nestandartiniame muzikiniame vaizdo klipe užfiksuotos paskutinės akimirkos prieš tai, kai pasaulį išvysta Gretos ir Karolio atžala bei kelios džiaugsmingos dienos po to.

„Kai Karolis man parašė ir papasakojo savo klipo idėją, aš buvau labai sujaudintas ir pasakiau, kad jūs gal geriau rūpinkitės savo „didžiuoju projektėliu“ ir ramiai sulaukite šio neeilinio gyvenimo įvykio. Bet jaunoji šeima buvo labai atkakli ir sakė, kad nori įgyvendinti šią mintį ir savo gyvenimo garso takeliui panaudoti mano kūrinį. Kai pamačiau galutinį rezultatą – tai sunku buvo sulaikyti juoką ir ašaras tuo pačiu metu. Čia, manau, muzika jau liko antrame plane ir viską nugalėjo nuostabus ir nesustabdomas gyvenimo ratas“, – savo išgyvenimais dalijasi Vidas Bareikis.

Naujausią energingiausio Lietuvos atlikėjo kūrinį prodiusavo Norvegų prodiuseris Snorre Bergerudas, o orkestrinėmis aranžuotėmis rūpinosi Jievaras Jasinskis, kuris dirba ir prie visos vasario 17 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje nuskambėsiančios „Reivo su orkestru“ programos.

Asmeninio albumo nuotr./Vidas Bareikis
Asmeninio albumo nuotr./Vidas Bareikis

„Labai džiaugiuosi, kad šios sukakties proga klausytojai turės progą išgirsti tokį mano skambesį, kurio dar tikrai negirdėjo. Tiek senieji hitai, tiek naujausieji mano kūriniai suskambės su didžiule orkestro galia. Daina „Nauja pradžia“ yra kaip užuomina į tą muzikinį didingumą ir grožį, kurį galėsite patirti „Reive su orkestru“. Su nekantrumu laukiu šio magiško vakaro“, – intriguoja žinomas dainininkas.

Vos pasirodžius pirmiesiems bilietams į „Reivą su orkestru“ Vido Bareikio gerbėjai parodė didžiulį susidomėjimą didžiuoju šou.

„Kiekvienas lankęsis Vido koncerte, gali patvirtinti, kad ką jau jis tikrai moka, tai užkurti tikrą „reivą“. Tokį, kokio galbūt net nesitiki eidamas į renginį ir kuriuo gali mėgautis tiek su šeima, tiek draugų kompanijoje! Jei niekad nebuvote Vido koncerte, žinokite, kad laukia puikios kokybės, visapusiškai išpildytas renginys, pilnas staigmenų ir teigiamų emocijų!“, – savo įspūdžiais dalinasi naujosios V.Bareikio dainos klipo kūrėjas Karolis Vitonis.

„Žinau, kad mano muzikos klausosi tiek mano bendraamžiai, tiek vyresni žmonės, tiek vaikai, todėl jaučiu pareigą sudaryti tokias sąlygas, kad į šį išskirtinį koncertą ateitų visa šeima. Manau, būtų fantastiška jei tėvai ar seneliai nusivestų savo vaikus į pirmąjį koncertą ir tai būtų būtent mano koncertas su orkestru“, – džiaugiasi Vidas Bareikis.

V.Bareikis šou Kauno „Žalgirio“ arenoje sukūrė palankias sąlygas šeimoms, įsigyjančioms bilietus. Speciali bilieto kategorija „Šeimos bilietas“ suteikia išskirtinę nuolaidą koncertą išvysti tėvams ir jų vaikams. Bilietus į didįjį šou platina Bilietai.lt

Kviečiame įvertinti naująjį V.Bareikio vaizdo klipą ir dainą „Nauja pradžia“:

VIDEO: Vidas Bareikis - Nauja pradžia

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius