TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 01 13

„Kalush Orchestra“ klipe nusifilmavo A.Schwarzeneggeris: Ukrainai skyrė įkvepiančią žinutę

2022-ųjų „Eurovizijos“ nugalėtoja ukrainiečių grupė „Kalush Orchestra“ gerbėjams skiria muzikinę dovaną – dainos „Shchedryi Vechir“ vaizdo klipą. Šis kūrinys dar reikšmingesnis su Rusija kovojančiai Ukrainos tautai – ją itin palaikantis aktorius Arnoldas Schwarzeneggeris nusifilmavo klipe ir skyrė įkvepiančią žinutę.
„Kalush Orchestra“ ir Arnoldas Schwarzeneggeris
„Kalush Orchestra“ ir Arnoldas Schwarzeneggeris / Socialinių tinklų nuotr.

Dainos „Shchedryi Vechir“ vaizdo klipą „Kalush Orchestra“ nufilmavo gastrolių Jungtinėse Amerikos Valstijose metu. Nors kūrinys buvo išleistas dar praėjusiais metais, muzikinis klipas grupės „Youtube“ platformoje buvo paviešintas tik sausio 11.

„Net nepagalvojome, kad tai bus toks šaunus vaizdo klipas. Šiomis gatvėmis bėgiojome žaidime GTA – San Andreas, o dabar ten sukūrėme savo „Shchedryi Vechir“ interpretaciją ir aplankėme Arnoldą Schwarzeneggerį“, – „Youtube“ dalijosi grupės nariai, jau anksčiau socialiniuose tinkluose pabrėžę, kad tai buvo jų vaikystės svajonė.

Vaizdo įrašas prasideda Los Andželo panoramos vaizdais ir užkadriniu aktoriaus balsu.

„Tai yra puiki žinutė visiems Ukrainos žmonėms, ypatingai dabar, šiais labai labai sudėtingais laikais – kiekvienas gali turėti svajonę ir ją paversti realybe“, – klipo pradžioje sakė A.Schwarzeneggeris.

Pats aktorius sušmėžavo tik vaizdo įrašo pabaigoje – pasirodė kartu su grupės nariais ir ištarė dainos pavadinimą „Shchedryi Vechir“, reiškiantį „dosnų vakarą“.

VIDEO: Kalush Orchestra - Shchedryi Vechir

Rudenį JAV viešėjusius „Kalush Orchestra“ narius A.Schwarzeneggeris pakvietė į savo namus ir išėjo jų pasitikti su dideliu naminiu asilu.

„Kalbėjomės apie situaciją Ukrainoje ir padėkojome jam už paramą bei pasidalijome, kokia ji mums svarbi. Žinote, Arnoldas Schwarzeneggeris nuo pat pirmųjų karo dienų aktyviai remia ukrainiečius, už ką esame jam labai dėkingi. Tikime, kad parama iš užsienio tik didės. Buvo malonu susitikti su tokia legenda, galiu pasakyti, kad užaugome su jo filmais“, – spalį savo instragrame dalijosi muzikantai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius