-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 09 19

Kazimieras Likša leisis į koncertinį turą su styginių kvartetu

Muzikos ir tekstų autorius ir atlikėjas Kazimieras Likša kviečią į koncertus su styginių kvartetu. Buvęs grupės „Karma“ lyderis skelbia turą, kurio metu kartu su styginių kvartetu surengs tris pasirodymus, rašoma pranešime spaudai
Kazimieras Likša
Kazimieras Likša / Ryčio Šeškaičio nuotr.

Koncertuose gerbėjai išgirs naujas dainas iš albumo „Tavo mylimiausia daina“ ir populiariausius Kazimiero Likšos hitus, atliekamus kartu su styginių kvartetu.

Kazimieras Likša kartu su styginių kvartetu – „Per pusę“:

VIDEO: Kazimieras Likša - Per pusę (su styginių kvartetu)

„Akustinė, o gal labiau kamerinė, programa su styginiais visuomet yra ypatingas įvykis. Nepamenu kitų koncertų, kuomet visa publika yra tokia susikoncentravusi į kiekvieną garsą, kuris sklinda iš šių instrumentų“, – sako Kazimieras Likša.

„Šiais metais išleidau savo antrąjį solo albumą „Tavo mylimiausia daina“ ir pamaniau, kad nėra geresnio būdo užbaigti šio albumo etapą koncertiniu turu per Lietuvą kartu su styginiu kvartetu.“

Kazimieras Likša – „Pažadas“:

VIDEO: Kazimieras Likša - Pažadas

Prieš trejus metus pradėjęs solinę karjerą ir jau pristatęs debiutinį albumą, daugumai gerbėjų žinomas kaip buvęs muzikinės grupės „Karma“ vokalistas ir dainų autorius, Kazimieras Likša savo kelią muzikoje pradėjo 2009 m., kada vos baigęs mokslus buvo pakviestas apšildyti Andriaus Mamontovo „1000 koncertų turo“ koncertus. Tais pačiais metais Kazimieras įkūrė grupę „Karma“, kuri gyvavo iki 2015 m. „Karma“ išleido mini-albumą „Kitaip“ EP ir du studijinius albumus „Užsimerksiu“ bei „Gyvenimo pradžia“. Grupė „Karma“ surengė keletą turų po Lietuvą, taip pat koncertavo Lenkijoje, Vokietijoje, Šveicarijoje, Airijoje ir Anglijoje. 2013 m. grupė buvo pristatyta „Geriausios metų roko grupės“ titului laimėti „M.A.M.A.“ apdovanojimų ceremonijoje.

Kazimieras Likša – „Mieloji, tai tu“:

VIDEO: Kazimieras Likša - Mieloji, tai tu

Savarankišką karjerą pradėjęs Kazimieras Likša 2017 m. išleido debiutinį solo albumą „Per pusę“ ir geriausių grupės „Karma“ bei savo dainų rinkinį, kurį įrašė kartu su styginių orkestru. Abu albumai buvo pristatyti koncertinėse gastrolėse po Lietuvą. 2018-uosius metus Kazimieras Likša pradėjo triumfuodamas – „MAMA“ apdovanojimuose jis buvo nominuotas „Geriausio metų atlikėjo“ prizui laimėti, dėl kurio varžėsi su Donatu Montvydu, „Ten Walls“ ir „Daddy Was A Milkman“. Šiuos metus Kazimieras Likša pradėjo išleisdamas kartu su žinomu norvegų prodiuseriu Snorre Bergerud įrašytą solo albumą „Tavo mylimiausia daina“, kurį pristatydamas koncertuos Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.

Kazimieras Likša – „Praeities aidas“:

VIDEO: Kazimieras Likša - Praeities aidas

Kazimiero Likšos pasirodymai vyks didžiuosiuose šalies miestuose: lapkričio 6 d. Šv. Kotrynos bažnyčioje Vilniuje, lapkričio 24 d. „Žalgirio“ arenos Bosca amfiteatre Kaune ir gruodžio 8 d. Klaipėdos dramos teatre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius