-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laukia įspūdingas „69 danguje“ koncertas arenoje: atidaromi papildomi sektoriai

Balandžio 27-ąją Kauno „Žalgirio“ arenoje grupė „69 danguje“ savo karjeros 20-metį švęs su tūkstančiais gerbėjų. Patvirtinus koncerto galutinius techninius brėžinius, šiandien į prekybą paleidžiami jau paskutiniai stovimo parterio bilietai ir atidaromi papildomi trečiojo aukšto sektoriai.
Grupė „69 Danguje“ ir Gabrielius Vagelis
Grupė „69 Danguje“ / Universal Music Group nuotr.

„Galime tik džiaugtis ir dėkoti mūsų klausytojams, kurių tiek daug!“ – sako „69 danguje“ narės, besiruošiančios didžiausiam karjeros koncertui „Velniškas greitis – 20 metų“. Jame ketveriukė aktyvuos visą savo potencialą, didžiulė profesionalų komanda nusiteikusi surengti tikrą šventę.

„Nesinori išlukštenti saldainio anksčiau laiko, bet tikime, kad šis koncertas visiems bus įsimintinas. Kiekviename šou yra svarbus netikėtumo faktorius. Mūsų koncerte to tikrai nestigs, – užsimena Goda Sabutytė-Alijeva. – Savo dainas jungsime ne tik įvairiais įspūdžio efektais, bet ir emociniais intarpais, nes tikiu, kad klausytojai visų pirma ateis paklausyti mėgiamų hitų, pamatyti, kiek darbo įdėjome, kad visa tai išlaikytume 20 metų ir kaip užaugome iki tokio lygio koncerto. Svarbu, kad visi ateitų nusiteikę puikiai praleisti laiką, o mes tikrai padarysime, kad taip ir būtų.“

Organizatorių nuotr./„69 danguje“
Organizatorių nuotr./„69 danguje“

„Žalgirio“ arenoje „69 danguje“ pasirodys su būriu šokėjų, šiame projekte dirba net keli choreografai.

„Taip pat prisijungs ne vienas puikiai žinomas svečias, kas jie – dar išgirsite“, – visų kortų neskuba atskleisti Nijolė Pareigytė-Rukaitienė.

Rinktinę 20-mečio programą „69 danguje“ atliks su muzikantų grupe. „Tai – mūsų bendražygiai, su kuriais keliavome per Lietuvą ankstesniojo turo metu: Andrius Kairys (būgnai), Martynas Vilpišauskas (klavišai), Žygimantas Kepenis (gitara) ir smagu pranešti, kad arenos pasirodymui prie komandos jungiasi bosinę gitarą įvaldęs Paulius Vaicekauskas-Plucando, šiemet pelnęs M.A.M.A. statulėlę kaip populiariausias dainų autorius. Mūsų 20-mečio koncertui jis ruošia naujas dainų aranžuotes, hitai bus „patiuninguoti“, papildyti – viskas skambės puikiai!“ – pasakoja Nijolė.

Grupės narės – Goda, Karina, Nijolė ir Ingrida – sulaukia dažnai pasikartojančių klausimų, ar dar bus stovimų bilietų, – jubiliejiniame koncerte publika nusiteikusi smagiai pašokti. „Šiandien pasirodantys arenos parterio bilietai – jau paskutiniai, tad paskubėkite!“ – praneša „69 danguje“. Jubiliejinio koncerto „Velniškas greitis – 20 metų“ bilietus platina bilietai.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius