Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 05 23

Lauris Reinikis naujoje vasaros dainoje į Lietuvą atneša Kolumbijos ritmus

Šią savaitę latvių dainininkas Lauris Reinikis klausytojams Lietuvoje pristato savo naują vasaros dainą ir vaizdo klipą. Regetono ritmu parašytas kūrinys „Galerijoje“ ir lotyniškomis nuotaikomis pripildytas muzikinis klipas nukelia į laiką, kurį Lauris praleido Kolumbijoje praėjusiais metais. Dainos autorius yra pats Lauris Reiniks, o lietuvišką tekstą adaptavo Deivydas Zvonkus.
Lauris Reiniks
Lauris Reiniks / Asmeninio archyvo nuotr.

„Laikas, kurį praleidau Kolumbijoje studijuodamas ispanų kalbą ir „persikraudamas“ save, man buvo labai ypatingas. Muzika, lotyniški šokiai ir ritmai, kuriuos girdėjau kasdien aplink, man padarė gana didelę įtaką. Nors šie ritmai nėra labai įprasti ir žinomi Baltijos šalių klausytojams, jie neleidžia stovėti vietoje. Aš žinau, kad lietuviai dar labiau nei latviai mėgsta šokti ir vakaroti. Šia daina ir vaizdo klipu tiesiog noriu pasidalinti bent dalele tuo, ką pats patyriau nuostabioje Kolumbijoje“, – aiškina Lauris, ne tik sukūręs šią dainą, bet ir būdamas scenarijaus autoriumi bei prodiusavęs muzikinį klipą, kuris buvo filmuotas Rygoje, lauke esant tik 5 laipsniams šilumos.

Asmeninio archyvo nuotr./Lauris Reiniks
Asmeninio archyvo nuotr./Lauris Reiniks

Muzikinio klipo režisierė – Aija Strazdiņa-Ratinska, operatorius – Ivo Skanstins.

Vaizdo klipas yra ypatingas ir tuo, kad finaliniame šokyje Lauris po beveik 15 metų vėl susitinka šokiui su šokėja Aleksandra Kurusova. Lauris ir Aleksandra 2007 metais Latvijoje buvo „Šok su žvaigždėmis“ 1 sezono nugalėtojai, o po dvejų metų jie dalyvavo šokių projekte „Šok su manimi“ Lietuvoje.

Dainą „Galerijoje“ galima rasti visose muzikos klausymosi platformose. Šią vasarą Lauris Reinikis su klausytojais Lietuvoje susitiks MANO VASARA festivaliuose.

VIDEO: Lauris Reiniks - GALERIJOJE (Official Video)- LITHUANIA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius