-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 08 11

„Lietuvos balso“ mokytojas Leonas Somovas: „Atradau žmogų, su kuo norėčiau dirbti ateityje“

Šią savaitę Palangoje įvyko dar vieni „Lietuvos balso“ filmavimai, kurių metų „Nokautuose“ tarpusavyje susikovė kiekvieno mokytojo komandos dalyviai. Visą vasarą su penkiolika savo komandos dalyvių dirbę mokytojai šį kartą savo komandos narius suskirstė į penkias trijulės iš kurių pasilikti galės tik po vieną stipriausią.
Leonas Somovas ir Donatas Montvydas
Leonas Somovas ir Donatas Montvydas / LNK nuotr.

Nuo dienos, kuomet Donatas Montvydas, Inga Jankauskaitė, Džordana Butkutė ir Leonas Somovas į savo komandas priėmė po penkiolika geriausių balsų praėjus dviem mėnesiams, mokytojai pagaliau savo komandų dalyvius gali įvertinti objektyviau – per visą šį laiką pasimatė dalyvių vokalinės galimybės, atėjimo į projektą tikslai bei kiek daug ir stipriai jie yra pasiryžę dirbti dėl savo sėkmės.

„Visi dalyviai be galo skirtingi. Jie čia atėję dėl įvairiausių priežasčių, tačiau tobulėja tik tie, kurie noriai priima informaciją ir žinias, kurias jiems perduodame. Vieni stengiasi imti viską ko juos mokome, tuo metu kiti mano, jog jau ir taip viską moka bei žino,- apie dalyvių progresą pasakoja projekto vokalo trenerė Rosita Čivilytė ir išduoda, jog šiame etape vieno aiškaus laimėtojo dar nemato. „Vokalo prasme turiu favoritų trijulę, visi jie iš skirtingų komandų ir kol kas sunku pasakyti, kuris iš jų galėtų nugalėti. Viskas pasidarys daug aiškiau pamačius „Nokautus“.

Apie dalyvių pažangą panašiai atsiliepia ir vienas geidžiamiausių projekto mokytojų Leonas Somovas. „Galiu pasakyti, kad kai kurie nuo aklųjų perklausų pasistūmėjo tikrai nemažai, tačiau ne visi. Yra ir tokių, kuriems pasakai pastabas, bet kiekvieną repeticiją jie daro vis tas pačias klaidas, tai arba jie neįsisavina jiems transliuojamos informacijos arba turi ribotas galimybes ir tiek“.

Susipažinęs su savo komandos dalyviais, projekto mokytojas Leonas Somovas dabar jau gali tvirtai patikinti – jo komandoje nėra nei vieno, dėl kurio sprendimo pasirinkti į savo komandą jis galėtų gailėtis. Ir netgi priešingai – čia jis atrodo tuos, kurių kelias, jo akimis, ties „Lietuvos balsu“ tikrai nesibaigs. „Mano komandoje yra dalyvių, kurių, nors ir būtų galima nelaikyti favoritais būtent šiame projekte, bet su kuriais tikrai norėčiau dirbti už projekto ribų. Galiu pasakyti, kad čia atradau žmogų, kurio balso tembras toks unikalus ir nerealus, kad tikrai matau mus kartu leidžiant naujus įrašus. Savo komandoje tikrai turiu net kelis aiškius favoritus, kurių man pavydi net pats Donatas“, - apie savo komandos dalyvius atsiliepia Leonas.

Atlikėjas Leonas Somovas kalbėdamas apie visus projekto dalyvius išduoda, jog ir konkurentų komandose mato tokių, kurių labai norėtų ir savo gretose: „Donato komandoje yra viena dalyvė, kurią tikrai norėčiau „pavogti“. Girdėjau ją repeticijoje, ten ji tikrai visiškai viską „ištaškė“, buvo žiauriai stipru.“

Kas yra mokytojų favoritai, kuris dalyvis turi unikalų balso tembrą taip sužavėjusi Leoną, kas yra tie, kurių vieni kitiems pavydi patys mokytojai ir kas taps tais 24 dalyviais, kartu su savo mokytojais žengsiančiais į kitą projekto etapą, pamatyti bus galima jau šį rugsėjį, „Lietuvos balsui“ pasiekus LNK televizijos eterį. O patys nekantriausi, pirmieji šiuos dalyvius turi galimybę išvysti jau rugpjūčio 14 dieną Palangoje vyksiančiuose „Dvikovų“ filmavimuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius