-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 11 12

„Lilas ir Innomine“ pristato naują vaizdo klipą: turėjo išjoti su poniu

Paskutinį albumą „Viskas“ išleidusi grupė „Lilas ir Innomine“ pristato vaizdo klipą kūriniui „Viso labo šiandien“. Kartu su žinomu hip hopo duetu klipe pasirodo ir atlikėja – Evgenya Redko.
„Lilas ir Innomine“
„Lilas ir Innomine“ / Manto Repečkos nuotr.

„Pasirinkome būtent šį kūrinį, nes žinojome, kad vaizdą ištemps Evgenya ir mums nelabai reikės ką daryti“, – šypsodamasis apie tai, kodėl iš visų naujojo albumo dainų pasirinko būtent šį kūrinį klipui pasakoja Konstantinas Kiveris-Lilas.

Scenos partnerį papildo Rolandas Venckys-Innomine: „Kalbant apie pačią dainą, manome, kad ji yra kieta. Be to, išties labai džiaugiamės muzikine draugyste su Evgenya – kai mes susitinkame gimsta rimti dalykai.“

Klipo pabaiga turėjo būti dramatiškesnė

Klipo filmavimo aikštele šįkart tapo nuostabus ir kartu gana netikėtas Lietuvos kampelis – „Dubingių žirgynas“.

„Režisierius Dominykas Bliznikas mums žadėjo, kad galėsime išjoti su poniu, turėjo būti dramatiška klipo pabaiga. Mus sužavėjo ši idėja“, – apie pasirinktą lokaciją klipui pusiau juokais, pusiau rimtai toliau pasakoja Lilas.

Tuo tarpu E. Redko šis klipo filmavimas nuteikė kiek nostalgiškiau: „Šie vyrai yra mano muzikinė šeima, todėl be galo džiaugiuosi galėjusi prisidėti prie dainos atsiradimo. Man ji visad išliks sentimentali, nes kartu su ja uždarome tam tikrą bendrą kūrybinį ratą“, – kalbėjo atlikėja.

Singlas „Viso labo šiandien“ yra iš grupės albumo „Viskas“, kurio prekyba oficialioje „Lilas ir Innomine“ internetinėje svetainėje prasideda jau šiandien!

„Lilas ir Innomine“ – „Viso labo šiandien“:

VIDEO: Lilas ir Innomine - Viso labo šiandien (ft. Evgenya Redko)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius