-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 03 17

Lukiškių kalėjime – „Piano & A Microphone“ pasirodymas su atlikėja Giedre

Lukiškių kalėjimo komanda toliau tęsia savo misiją tamsą keisti šviesa ir pristato dar vieną gyvą ir kokybišką pasirodymą. Šį ketvirtadienio vakarą Šv. Mikalojaus Stebukladario cerkvėje savo talentą demonstruos atlikėja Giedrė Kilčiauskienė arba tiesiog Giedrė.
Giedrė
Giedrė / Monikos Penkutės nuotr.

Pajamas nuo bilietų į Giedrės ir kitus „Piano & A Microphone“ serijos pasirodymus organizatoriai skirs humanitarinei pagalbai Ukrainai ir jos žmonėms. Tai dar viena graži kalėjimo iniciatyva šiais neramiais laikais. Tik bendra kiekvieno pagalba padės laimėti šį beprasmį karą.

Legendinio Prince’o albumo „Piano & A Microphone 1983“ įkvėptą formatą vasarį atidarė Gabrielė Vilkickytė. Įdomi detalė – Gabrielė tapo nauja Lukiškių kalėjimo bendruomenės rezidente. Visi bilietai į jos pasirodymą buvo išparduoti per vieną naktį, o pats pasirodymas pranoko visus lūkesčius.

Antroji serijos viešnia Alina Orlova taip pat skambino fortepijonu pilnoje cerkvėje 360 laipsnių principu ir graudino žiūrovą atlikdama ne tik savo dainas, bet ir žymius koverius bei kūrinį ukrainiečių kalba. Būta daug blizgančių akių ir susikaupimo.

Giedrė su M.Mikutavičiumi „Šiaurės Vėjas“

VIDEO: GIEDRĖ su M. Mikutavičiumi - Šiaurės Vėjas

Kovo 17 d. Šv. Mikalojaus Stebukladario cerkvė bus patikėta Giedrės vokalui ir dainoms. Ji – daug talentų savyje talpinanti kūrėja, nuolat pildanti savo kūrybos lentynas kokybiškais tekstais. Pati kuria viską, ką atlieka. Su išskirtiniu vokalu ir elegancija Giedrė pristatys ne tik visų mylimus kūrinius, bet ir ką tik iškepto stilingo albumo „Dykumos ir Gatvės“ garsus. Beje, tai pirmoji vinilinė plokštelė Giedrės karjeroje. Ją bus galima įsigyti ir koncerto metu.

Šį ketvirtadienio vakarą nardysime po asmeninę Giedrės visatą ir pamatysime švelniausią jos pusę. Tam užteks tik instrumento ir mikrofono. Jai tikrai tinka toks formatas. Panašu, kad naujausias Giedrės darbas „Dykumos ir Gatvės“ cerkvėje atsiskleis gražiausiomis savo spalvomis. Atlikėjai prie fortepijono talkins profesionalas ir Lukiškių kalėjimo bendruomenės rezidentas Andrej Polevikov.

Giedrės darbas „Tiesa ar drąsa?“

VIDEO: GIEDRĖ - Tiesa ar drąsa?

Tai, kur skamba muzika, lemia malonumą. Šv. Mikalojaus Stebukladario cerkvėje gyva muzika skamba vis dažniau. Kalėjimo cerkvėje vietos ne tiek ir daug – vos 300 vietų. Pavydėkite tam, kas spės nusipirkti bilietą ir tilpti į cerkvę. Šį ketvirtadienio vakarą sostinėje nebus gražesnio pasirodymo nuraminti sielai ir tiesiogiai prisidėti prie Ukrainos žmonių gerovės. Belieka tik ateiti.

Organizatoriai primena, jog šį sezoną „Piano & A Microphone“ formate pasirodys daug žinomų Lietuvos atlikėjų. „Golden Parazyth“, „Kabloonak“, Domantas Starkauskas iš grupės „Abudu“, Džiugas Širvys iš grupės „jauti“ – tik dalis tų, kurie tokiame vaidmenyje bus pirmą ir gal paskutinį kartą savo karjeroje.

Giedrė – „Dykuma“

VIDEO: GIEDRĖ - Dykuma (Official Music Video)

Išskirtinė „Piano & A Microphone“ koncertų serija Lukiškių kalėjime nuo šiol vyksta kiekvieną ketvirtadienio vakarą iki pat gegužės 5 d. Kovo 24 d. cerkvės mūrą šildys „Golden Parazyth“. Tai bus pirmas toks kartas Giedriaus Širkos karjeroje, kai šalia nebus jokių kitų instrumentų, tik kolegos Tomo Dičiūno pirštai ant klavišų.

Renginių metu būtina dėvėti medicininę kaukę. Taip pat svarbus žmonių sąmoningumas ir kitos asmeninės apsisaugojimo priemonės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius