-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 11 24

M.A.M.A. organizatoriai kreipiasi į kūrėjus: kviečia nepamiršti užregistruoti nuveiktus darbus

Jau artėjančių metų sausio 29 dieną Kauno „Žalgirio“ areną sudrebins svarbiausias metų muzikos įvykis – 10 – oji muzikos apdovanojimų „M.A.M.A.“ ceremonija. Nuslūgus koronaviruso pikui, organizatoriai planuoja į renginį pakviesti šalies muzikinį pasaulį bei ribotą skaičių žiūrovų, kurie arenoje išvys ne tik garsiausių šalies atlikėjų pasirodymus, bet ir turės galimybę aplodismentais pasveikinti produktyviausius metų kūrėjus. Šiandien organizatoriai primena muzikantams, kad oficialiame apdovanojimų tinklapyje galima užregistruoti savo darbus ir taip padėti tarybai plačiau sužinoti apie kūrybą.
Leonas Somovas
Leonas Somovas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kiekvienais metais laukiamiausiu metų muzikos įvykiu tituluojami apdovanojimai „M.A.M.A.“ sulaukia milžiniško populiarumo žiūrovų tarpe, o renginio metu teikiamos statulėlės – kiekvieno kūrėjo siekiamybė. Šie metai yra ypatingi ir tai neabejotinai stipriai paveikė ir muzikinį pasaulį – daugybė atšauktų koncertų, perkeltos muzikinės premjeros bei nutrūkusios kūrėjų pajamos. Renginio organizatoriai nuo pat pirmosios akimirkos, kuomet paskelbė, kad apdovanojimai įvyks, laikosi minties, jog „M.A.M.A.“ pandemijos akivaizdoje kaip niekad tapo aktualiu įvykiu, padėsiančiu pagerinti rinkos mikroklimatą bei suteikiant pozityvumo praėjusiems metams.

VIDEO: M.A.M.A grįžta: 10-mečio proga – smagus testas šou grandams

Geriausių rinkimas dėl prestižinių „M.A.M.A.“ statulėlių ilgas ir sudėtingas procesas, prie kurio prisideda per 100 su muzika susijusių žmonių. Jau visai netrukus, gruodžio 14 dieną, visuotinio asociacijos „Metų muzikos apdovanojimai“ nuotolinio susirinkimo metu bus išrinkti nominantų penketukai. Šie penketukai renkami atsižvelgiant į patariamosios tarybos, kurią sudaro „M.A.M.A.“ apdovanojimų laureatai, pasiūlymus, asociacijų „LATGA“ ir „AGATA“ pateikiamus sinchronizuotus duomenis bei tai, ką kūrėjai užregistruoja oficialiame apdovanojimų tinklapyje www.muzikosapdovanojimai.lt.

Gruodžio 18 dieną tiesioginės transliacijos metu internete bus paskelbti geriausiųjų penketukai bei duotas startas beveik 100 žmonių komisijai, kurie, pasitelkę savo kompetencijas, išrinks geriausius kiekvienoje nominacijoje. Nugalėtojai bus paskelbti iškilmingoje ceremonijoje sausio 29 dieną, Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Asociacijos atstovai primena, kad vertinami kūrėjų darbai, kurie nuveikti nuo 2019 m. gruodžio 1 d. iki 2020 m. lapkričio 30 d.

„Kiekvienais metais rinkimų procesas yra labai atsakingas ir sudėtingas procesas, prie kurio prisideda daugybė kompetentingų žmonių, o visų etapų skaidrumą užtikrina audito kompanija „Grant Thorton Baltic“. Džiaugiamės, kad sukurtos balsavimo sistemos bei etapai padeda apžvelgti visus kūrėju, įvertinti tai, ką jie nuveikė ar surengė. Apskritai, didžiulė išorės pagalba asociacijai padeda būti objektyviai, atrasti naujų talentų ar išrinkti populiariausius šalies kūrėjus“, – teigia asociacijos pirmininkas Martynas Tyla.

Apdovanojimų „M.A.M.A.“ ceremonija įvyks sausio 29 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje. Bilietus į renginį platina „Bilietai.lt“. Jau visai netrukus bus pristatyti pirmieji atlikėjai, kurie surengs įspūdingus 10 – osios ceremonijos pasirodymus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius