-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 12 15

„Man-go“ lyderė Rima Petrauskytė: „Turėjome viską ir buvome pasikėlusios žvaigždės“

Vienos garsiausių Lietuvos merginų grupės „Man-go“ laukia jubiliejinis gimtadienis – 25 metai. Tiesa, 2008 m. grupė sustabdė veiklą ir trumpam pabėgo iš muzikinio pasaulio. Po kelerių metų grupė grįžo dar stipresnė ir su nauju pasipildžiusiu atlikėjų sąstatu.
Rima Petrauskytė ir grupė „Mango“
Rima Petrauskytė ir grupė „Mango“ / Viganto Ovadnevo ir BNS nuotr.

Dabar grupėje esančios narės Rima Petrauskytė, Justina Dovydenė, Gabija Sruogiūtė džiaugiasi turėdamos vieną kitą ir atradusios savo muzikinį kelią.

„Buvo kilusios mintys, kurios ir privedė prie to, kad grupė „Mango“ padarė atsisveikinimą ir išsiskirstė. Tada ir buvo tas laikas, kai norėjosi nuo visko pailsėti, pabandyti gyventi kitaip, ir tas kitaip gavosi taip, kaip visada. Buvo bandymas nuo to pabėgti, o sugrįžimas gavosi tiesiog širdies ėjimas link to, ką man patinka daryti ir kur aš labai gerai jaučiuosi“, – apie sugrįžimą į sceną 2TV laidoje „Monikos užkulisiai“ pasakoja grupės lyderė Rima.

Asmeninio albumo nuotr./„Man-go“
Asmeninio albumo nuotr./„Man-go“

Nors atlikėjos ir tikina, kad dabar neserga žvaigždžių liga, viena komandos narė prisipažįsta, kad kadaise buvo kitaip.

„Anksčiau gerbėjai rašydavo laiškus ranka. Piešdavo mūsų portretus. Mes buvome pasikėlusios žvaigždės. Atrodė, kad esi pasaulio bamba, kad tu esi pats geriausias ir visi turi tau užleisti kelią, atidaryti duris, nežiūrėti į akis. Visko buvo. Mes buvome paauglės, vos 18 metų. Mes turėjome viską, ir pripažinimą, ir sceną, ir pinigų užsidirbome. Visos gyvenome atskirai nuo tėvų. Čia buvo vau tais laikais. Tai truko iki 2008 m., kuomet baigėsi grupė „Mango“ ir tada reikėjo nusileisti“, – atvirauja ilgiausiai grupės nare esanti R.Petrauskytė.

Atlikėjos neslepia, kad per tiek daug metų buvo visko: ir pykčių, ir nesutarimų, bet laikui bėgant sugebėjo išspręsti visas kilusias problemas ir dabar yra puiki komanda. Grupė jau netrukus galės švęsti jubiliejinį gimtadienį ir pažada, kad užkurs tikrą vakarėlį.

„Be abejo švęsime scenoje, praėjo 25 metai, negaliu patikėti. Man taip eina per širdį, kai žmonės po koncertų prieina ir sako: „Mes prisiminėm savo jaunystę“. Suvokiu, kad aš nesu sena, bet kai man sako tuos žodžius, man kaip peiliu per širdį. Toks jausmas, kad jaunystė praėjo“, – nuoširdžiai dalijasi Rima.

Grupė „Man-go“ artėjančių naujųjų metų proga nori palinkėti klausytis savo širdies, pasitikėti savimi, drąsiai siekti savo svajonių ir kviečia išlydėti senus ir pasitikti naujus metus kartu jau gruodžio 30 d. Kaune ir gruodžio 31 d. Birštone.

„Monikos užkulisiai“ – ketvirtadieniais, 22val. per 2TV.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius