Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 06

„Motorhead“ gerbėjai galės internetu stebėti atsisveikinimo su mirusiu lyderiu Lemmy ceremoniją

Atsisveikinimo su velioniu sunkiojo roko muzikantu Lemmy ceremonija, kuri vyks šeštadienį, taps tarptautiniu renginiu – jos vaizdas bus tiesiogiai transliuojamas internetu grupės „Motorhead“ gerbėjams visame pasaulyje.
Grupė „Motorhead“
Grupė „Motorhead“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Gerbėjų buvo paprašyta laikytis atokiai nuo pačių laidotuvių Holivudo kapinėse „Forest Lawn“, bet jie neliks užmiršti, nes visa ceremonija bus transliuojama „Motorhead“ oficialiu „YouTube“ kanalu.

Grupės pranešime sakoma: „Kad ir kur būtumėt, PRAŠOME susirinkti ir stebėti ceremoniją kartu su kitais „Motorhead“ fanais ir draugais.“

„Eikit į savo mėgstamą barą arba savo mėgstamą klubą, įsitikinkit, ar pas juos yra interneto ryšys, – ir pakelkit tostą kartu su mumis. Arba tiesiog pasikvieskit savo draugus ir pagerbkite Lemmy gyvenimą namuose. Kad ir kur būtumėte, kad ir kaip galėtumėte – pasirūpinkime susitelkti visame pasaulyje šeštadienį, sausio 9-ąją, ir pagerbti mūsų brangaus draugo ir nepakeičiamos ikonos gyvenimą“, – pridūrė „Motorhead“.

Lemmy, kurio tikrasis vardas – Ianas Kilmisteris, pralaimėjo kovą su vėžiu gruodžio 28 dieną, praėjus vos keturioms dienoms po savo 70-ojo gimtadienio.

„Scanpix“/AP nuotr./„Motorhead“ lyderis Ianas Kilmisteris
„Scanpix“/AP nuotr./„Motorhead“ lyderis Ianas Kilmisteris

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius