-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 11 27

N.Šiaudikytė dalijasi Los Andžele filmuoto klipo „Thank You“ anonsu

Neringa Šiaudikytė šį ketvirtadienį, lapkričio 30-ąją pristatys dainą „Thank you“ ir Los Andžele filmuotą vaizdo klipą. Dabar atlikėja kviečia pažiūrėti pro rakto skylutę – pristato vaizdo klipo anonsą.
Neringa Šiaudikytė
Neringa Šiaudikytė / Asmeninio albumo nuotr.

„Iki šiol mano visi singlai buvo kurti įvairiausių kompozitorių be mano įsikišimo į kūrybinį procesą. Man kurtose dainose ieškojau savęs ir bandžiau tekstus ir melodijas pritaikyti tam tikriems savo gyvenimo periodams. Kūrybinė ir asmeninio gyvenimo krizė mane nuvedė ten, kur niekada nebūčiau pagalvojus...“, – apie naują dainą ir klipą kalbėjo N.Šiaudikytė.

N.Šiaudikytė teigė, kad su profesionalų komanda sukūrė tokią dainą ir klipą, kuriais gali didžiuotis. Ir nekantrauja savo kūrybos vaisių pristatyti jau šį ketvirtadienį, lapkričio 30 dieną.

„Žingsnis po žingsnio, ieškojimas žmonių, kurie mane suprastų ir padėtų mano jausmus įvilkti į muzikinį rūbą... Aš juos radau. Tie žmonės mane išklausė, suprato, jie tapo mano draugai ir bendražygiai. Kartu su savo muzikos prodiuseriais ir visais, kurie prisidėjo prie šio kūrinio, mes atradome mane. Ir šiandien pagaliau aš dainuoju ne apie ją ar jį, o apie save ir savo išgyvenimus. Jau lapkričio 30-tą dieną nekantrauju jums papasakoti tai“, – šypsojosi N.Šiaudikytė.

VIDEO: Neringos Šiaudikytės dainos „Thank you“ vaizdo klipo anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius