Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 17

Naują dainą Mino paskyrė Tinai (video)

Šią savaitę naujoji Mino daina jau skambės daugelio lietuviškų radijo stočių eteryje, teigiama išplatintame pranešime spaudai.
Mino
Mino / Filipo Butkino nuotr.

„Savo naująją dainą ir vaizdo klipą dedikuoju Tinai, kuri buvo ir vis dar yra mano scenos ir gyvenimo bendražygė. Ši daina gimė jos dėka, nes kuomet šis kūrinys buvo dar tik idėja ir skambėjo namuose pritariant gitara Tinai taip patiko melodija, jog ji nuolat prašė pabaigti darbą iki galo. Aš pats dvejojau ar verta įrašinėti dainą, kuri šiek tiek iškrenta iš dabartinė pasirinktos koncertinės programos linijos. Tačiau dabar pajaučiau, jog pats laikas padaryti kažką naujo ir net leisti sau įrašyti kūrinį, kuris būtų neįprastas man. Be to, susivokiau, jog šiais metais tradiciškai neparašiau dainos skirtos Kalėdų šventėms. Tad ši daina galėtų būti dovana man pačiam ir Tinai didžiųjų švenčių proga,“ – taip apie naujai pristatomą dainą ir jos vaizdo klipą pasakoja dainų autorius ir atlikėjas Mino.

VIDEO: MINO ANGELA KLIPAS

Tiesa, dainoje nėra vardo Tina, ir nors daina apie merginą, kūrinys pavadintas „Angela“ (Andžela). Tačiau vaizdo klipe vienintelis moteriškas vaidmuo skirtas šokėjai Tinai. Dainos tekstas italų kalboje, o jame tikrai yra nemažai užuominų ir apie paslaptingos poros santykių subtilybes. Pasak kūrinio autoriaus „Angela“ reiškia ir merginos vardą ir poetišką moterišką angelo įvardijimą.

„Andžela, esi mano meilės mūza ir skausmas širdyje. Tave myliu ir ne, tavęs noriu ir ne. Esi mano sparnai vėjuje ir vanduo mano dykumoje,“ – tai dainos ištraukos vertimas.

Beje, yra taip pat ir lietuviškas dainos variantas, tačiau jis greičiau kita daina su ta pačia melodija.  Lietuviškas „Angela“ atitikmuo vadinasi „Nesustok“ ir turi visai kitokią lyrinę prasmę.

Tie, kas nesupras ar skeptiškai žiūrės į mano muzikinio stiliaus pokyčius, noriu pasakyti, kad šią dainą drauge su kolega aranžuotoju Romu Michailovskiu iš dalies darėm savo malonumui. Daina „Angela“ „veža“ mane, Tiną, daugelį mūsų draugų. Norime savo simpatijomis pasidalinti su jumis.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius