Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 11 12

Naujajame albume „Black Eyed Peas“ dar kartą įrodo savo ypatingą talentą

Šešių „Grammy“ laimėtojai, superhitų kūrėjai „Black Eyed Peas“ pristato devintąjį albumą „Elevation“. Be žinomos trijulės albume skamba ir Shakiros, ir Nicole Scherzinger bei daugelio kitų balsai.
The Black Eyed Peas ir Anitta
The Black Eyed Peas ir Anitta / Grupės archyvo nuotr.

„Buvome kiek atsilikę, tuomet per prarają nutiesėme tiltą. Jojome ant dramblio, kai pamatėme, jog muzikos industrija yra pilna negarbingų žaidimų. Tada supratome, kad turime visuomet kilti ir niekada nebekristi. „Black Eyed Peas“ garsėja savo talentu pakylėti kitus. Taigi tai ir yra dabartinis mūsų etapas – kilti aukščiau“, – apie naujojo albumo idėją kalbėjo reperis will.i.am.

„Black Eyed Peas“ nuo pat gyvavimo pradžios išsiskyrė talentu sujungti daugybę skirtingų žanrų. Taip pat ir naujausiame albume, kuriame skamba 15 dainų, maišomi muzikiniai stiliai: hiphopas, latino, ritmenbliuzas, elektronika ir kiti. „Taip skamba XXI amžiaus popmuzika“, – rašoma grupės pranešime žiniasklaidai.

„Black Eyed Peas“/ Nabil Elderkin nuotr.
„Black Eyed Peas“/ Nabil Elderkin nuotr.

Prieš išleisdami naująjį albumą „Black Eyed Peas“ pristatė latino kultūros įkvėptą singlą pavadinimu „Simply The Best“. Braziliško karščio šiai dainai suteikia brazilų popmuzikos žvaigždė Anitta, o reperis El Alfa jį papildo Dominikos Respublikoje užgimusiu skambesiu.

„Black Eyed Peas“ – „Simply The Best“:

VIDEO: Black Eyed Peas, Anitta, El Alfa - SIMPLY THE BEST (Official Music Video)

Pirmoji žinia apie „Elevation“ pasaulį apskriejo dar šių metų vasarą. Grupė kartu su David Guetta ir Shakira išleido singlą „Don‘t You Worry“. „Spotify“ platformoje jis surinko jau daugiau nei 111 mln. perklausų, o „YouTube“ – daugiau 114 mln. vaizdo klipo peržiūrų.

„Black Eyed Peas“ – will.i.am, Apl.de.Ap ir Taboo – susibūrė 1995 m. Per šį laiką muzikos industrijoje grupė pasiekė daugybę rekordų, kurie artimiausiu metu, tikėtina, nebus viršyti: 35 mln. parduotų albumų kopijų, 120 mln. – singlų, šeši „Grammy“ apdovanojimai. Grupė pasirodė didžiausiuose pasauliniuose renginiuose: „SuperBowl“, pasaulio futbolo čempionate, „Formulė-1“ lenktynėse ir kt.

Atrodo, kad jog „Black Eyed Peas“ energija neišsenkanti – naujajame albume grupė skamba taip pat veržliai kaip ir prieš 20 metų.

Klausytis „Black Eyed Peas“ naujausio albumo „Elevation“:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius