-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 09 24

Naujoje Lucky Bastard dainoje – apleistas lūkesčių pasaulis

Prieš penkerius metus pasirodęs grupės Lilas ir Innomine koncerte Siemens arenoje, vėliau sužibęs TV projekto „X Faktorius" atrankoje, 26-erių metų Dainius Štaras šiais metais debiutuoja su eksperimentiniu mini albumu – „Modern Mind Museum“.

2021-uosius pradėjęs su dar karantino laikotarpiu išleistais kūriniais „Waiting“ bei „Lights!“, į vasarą žengęs net dviem gausaus klausytojų skaičiaus YouTube platformoje susilaukusiais singlais „I Said Them Hi“ ir „Detective“, dainų kūrėjas ir atlikėjas Dainius, prisistatantis Lucky Bastard pseudonimu, džiaugiasi galimybe kurti.

„Ilgai laukiau akimirkos, kai savo muziką, savo kūrybą galėsiu išleisti į pasaulį." – debiuto įspūdžiais dalijasi Dainius. „Laimės ieškoti.“ – prideda juokdamasis. Pasak atlikėjo, pasirinktas pseudonimas padės dažniau prisiminti ir įvertinti tai, ką turi, rasti, kuo pasidžiaugti kiekvienoje dienoje. „Mums visiems reikia priminimų, vienur ar kitur. Tikiu, jog mano dainos ryškiai papildys nuostabų muzikinį pasaulį ir galbūt padės žmonėms įvairiose situacijose: suteiks minčių, ar priešingai – leis atsipalaiduoti ir apie nieką negalvoti. Na, o mano scenos vardas padės man. Taip ir draugausim“, – mintimis dalijasi pašnekovas.

VIDEO: Lucky Bastard - Expectations (Official Video)

Žodį „tikiu“ atlikėjas panaudojo neatsitiktinai. „Po to, kai gimė daina „Expectations“, stengiuosi jį vartoti vietoj „tikiuosi“. Pastarasis žodis man labai aiškiai asocijuojasi su lūkesčiais, kurių apstu kiekvieną dieną. Dainos rašymo metu, dar praeitą rudenį, turėjau progą aiškiai sekti savo veiksmus ir atrinkti, kur veda tam tikros mintys, elgesys ar priimti sprendimai. Pastebėjau, jog kartais lūkesčius keliu net paprasčiausiose gyvenimiškose situacijose, ir jiems neišsipildžius – viskas griūna. Tą patį pajaučiau ir aplinkiniame pasaulyje, bendraudamas su draugais, šeimos nariais“, – kūrybiniu procesu dalijasi atlikėjas.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Dainius Štaras-Lucky Bastard ir Ugnė Martusevičiūtė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Dainius Štaras-Lucky Bastard ir Ugnė Martusevičiūtė

Taip ėmė ryškėti tas apleistas lūkesčių pasaulis, kuris labai dažnai nepriveda prie gero. Kartais galime pasijausti lyg besiblaškantys užburtame rate – kai viskas vyksta ne taip kaip turėtų, ar mes norėtume, be aiškios priežasties. Tokį vaizdinį kartu su kūrybine komanda „Breadbakers“ ir pabandėme perteikti dainos muzikiniame klipe“, – sako Lucky Bastard.

„Manau, jog mūsų mintys ir garsiai ištarti žodžiai lemia daug mūsų gyvenimo. Juk viskas, ką turime aplink, visų pirma atsirado kažkieno galvoje, minties forma. Pirmuoju eksperimentiniu mini albumu ir siekiu bent kažkuriame sluoksnyje pasigilinti į tuos mūsų minčių paveikslus“, – atskleidžia autorius.

Daugiau atlikėjo minčių galite išgirsti pokalbyje:

VIDEO: Dainius Štaras-Lucky Bastard pristato dainą „Expectations“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius