-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 12 14

Niko Barisas albumą pristatė neįprastoje vietoje: „Norėjau išskirtinio koncerto“

Atlikėjas Niko Barisas antradienio vakarą surengė prieš dvi savaites išleisto albumo „Apie blogį – ša“ pristatymo koncertą Televizijos bokšte. Išskirtinėje erdvėje susirinko atlikėjo artimiausi bičiuliai ir gerbėjai.
Niko Bariso koncertas Televizijos bokšte
Niko Bariso koncertas Televizijos bokšte / Martyno Stankaičio nuotr.

Niko Bariso sprendimas surengti koncertą Televizijos bokšte nustebino ne vieną žmogų. Tai yra netradicinė erdvė tokiems renginiams. Atlikėjas teigia, kad būtent dėl to ši erdvė ir buvo pasirinkta, nes norėjo albumo pristatymo koncertą padaryti išskirtinį.

„Nuo pat pradžių, kai tik pradėjau rašyti albumą, žinojau, kad jo pristatymo koncertą norėsiu padaryti išskirtinį. Kai su komanda diskutavome ir galvojome apie vietas, kur galėtume surengti koncertą mintis apie Televizijos bokštą atėjo visiškai netikėtai. Tačiau iš karto buvo aišku, kad būtent jame albumo pristatymą ir darysime“, – pasakoja Niko Barisas.

Martyno Stankaičio nuotr./Niko Bariso koncertas Televizijos bokšte
Martyno Stankaičio nuotr./Niko Bariso koncertas Televizijos bokšte
Martyno Stankaičio nuotr./Niko Bariso koncertas Televizijos bokšte
Martyno Stankaičio nuotr./Niko Bariso koncertas Televizijos bokšte

Pasiruošimas koncertui Televizijos bokšte prasidėjo jau prieš kurį laiką – buvo ieškoma vizualinių ir garso sprendimų, kad žiūrovams būtų suteikta kuo geresnė patirtis. Renginio dieną darbai vyko nuo pat ryto ir į apžvalgos aikštelę lifto pagalba buvo keliama įranga.

„Šiuo koncertu visiems norėjome padovanoti kuo geresnę patirtį, todėl ieškojome sprendimų, kad viskas būtų įgyvendinta maksimaliai. Labai džiaugiuosi, kad juos radome ir galėjome visiems atvykusiems padovanoti išskirtinį pasirodymą. Taip pat noriu labai padėkoti visam Televizijos bokšto personalui už bendradarbiavimą ir pagalbą. Jų dėka galėjome įgyvendinti viską, ka norėjome“, – dalijasi atlikėjas.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius