Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 07 21

Pasikeitimai festivalio „Galapagai“ programoje: neatvyks populiari grupė

Likus vos savaitei ir vienai dienai iki festivalio „Galapagai“, kuris vyks liepos 29-30 dienomis, Palūšėje, paskelbta apie pasikeitimus šou programoje.
Chase&Status
Chase&Status / Organizatorių nuotr.

„Šį rytą pradedame, deja, ne džiugiomis žiniomis. Vakar vakare gavome laišką iš grupės „Chase & Status“ agentų, kad dėl kitų atšauktų skrydžių, jų planai keičiasi ir jie atvykti negalės“, – informacija dalijasi festivalio prodiuseris Algirdas Barniškis-Blėka.

„Chase & Status“ buvo ta grupė, kurių pasirodymą visad norėjau dar kartą išvysti festivalyje. Jie „Galapaguose“ grojo 2012 metais ir tai iki šiol man yra vienas įspūdingiausių pasirodymų. Deja, yra kaip yra, tenka susitaikyti su tuo, kad mūsų svajonę per 10-ąjį festivalį parodyti tai, kas čia buvo geriausia per dešimt metų žlugdė ne tik pandemija, bet ir dabartinė situacija dėl sujauktų skrydžių. Tikimės, ateityje pavyks surengti atskirą grupės koncertą“, – pasakoja festivalio prodiuseris A.Barniškis.

„Chase & Status“
„Chase & Status“

Festivalio organizatoriai šiandien dalinasi ne tik šia žinia, bet ir tuo, kas festivalyje pasirodys vietoj grupės „Chase & Status“.

„Keistai sutampa, bet 2012 metais kai festivalyje turėjome „Chase & Status“, vienintelį kartą čia pasirodė ir Andrius Mamontovas. Šįkart nors vienų festivalio scenoje jau nebeišvysime, bet Andrius Mamontovas tikrai bus“, – apie pasikeitimus pasakoja festivalio organizatoriai.

Joanos Suslavičiūtės nuotr./Andrius Mamontovas
Joanos Suslavičiūtės nuotr./Andrius Mamontovas

Kaip skelbia organizatoriai, liepos 29-30 dienomis keturiose scenose festivalyje pasirodys Andrius Mamontovas, G&G Sindikatas, FC Baseball, Saulės Kliošas, „Sisters On Wire“, Evgenya Redko, „Flash Voyage“, „jauti“, Gabrielė Vilkickytė, „Despotin FAM“ ir kiti atlikėjai

Viena festivalio scena skirta visiems jaunosios kartos „Stand Up“ komikams. Joje pasirodymus rengs: Airidas Jankus, Mantas Grimalis, Viktoras Balykov, Markas Žukauskas, Henry Match, Emilis Jokūbas, Vanilla Killa B, Mantas Patarakas, Evaldas Jasaitis, Antanas Sadauskas. Taip pat festivalyje „Galapagai“ veiks net kelios naktinės muzikos scenos, o apie juose pasirodysiančius vardus informacija bus paskelbta visai netrukus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius