Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 06 04

Paviešinta E.Ostapenko ir „Pravalturo“ direktoriaus V.Mikaičio rašyta daina

Netikėtai anapilin iškeliavęs atlikėjas Eugenijus Ostapenko po savęs gerbėjams paliko ir neišleistų kūrinių. Vienas iš jų buvo įdainuotas kartu su renginių vedėju, „Pravalturo“ direktoriumii Vytautu Mikaičiu, vaizdo klipas su smagiai laiką leidžiančiais vyrais jau prieinamas visiems norintiems.
Eugenijus Ostapenko, Vytautas Mikaitis
Eugenijus Ostapenko, Vytautas Mikaitis / „Scanpix“ ir asmeninio albumo nuotr.

Balandžio 14 dieną iškeliavęs atlikėjas Eugenijus Ostapenko vylėsi, kad dar nepasirodžiusi jo daina taps hitu. Ketvirtadienį būtent šis kartu su „Pravalturo“ direktoriumi Vytautu Mikaičiu atliktas kūrinys išvydo pasaulio šviesą.

Kaip skelbiama dainos aprašyme, „Eugenijus laukė šios dainos, nes tikėjo jos milijoniniu populiarumu ir tuo, kad ji taps dar vienu super mega vasaros hitu“.

„Gaila, jis jau jos populiarumo nebematys niekada. Lai būna lengva jam žemelė... O mes tuo metu nepamirškime jo dainų, galiu pažadėti, kad jis tikrai norėjo kažką palikti po savęs, o ypač norėjo, kad po jo mirties dainos nenutiltų jūsų grotuvuose, mašinose, vakarėliuose, bei Pravalfestuose“, – rašoma ten pat.

Kūrinį galite išgirsti čia:

VIDEO: E. Ostapenko & Pravalturas - Verdame bulvytę [Super Mega Vasaros Hitas 2021]

15min primena, kad dainų kūrėjas, atlikėjas, žinomas scenos veidas, išgarsėjęs daina „Dviratukas“, E.Ostapenko netikėtai mirė šį balandį.

„Mirė Eugenijus Ostapenko, šiandien, 2021.04.14 5.30 val. nuo širdies nepakankamumo“, – rašoma jo oficialiame feisbuko profilyje.

15min šią žinią patvirtino ir Eugenijaus Ostapenko kolega Aidas Manikas.

„Jo sesuo paskelbė šią žinią, ja taip pat pasidalijo ir mama. Aš galiu tik pasakyti, kad pažinojau jo mamą. Kai paskaičiau feisbuke žinutę, kad jis mirė, 8 val. ryto paskambinau Eugenijaus mamai, kuri man patvirtino, kad jo nebėra. Man jo labai gaila kaip kolegos ir talentingo žmogaus“, – sakė A.Manikas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius