-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 08

„Pikaso“ perdainavo Diniaus hitą „Atsiprašau“

Grupė „Pikaso“, kurios daina „Dešimt priežasčių“, įrašyta kartu su „69 Danguje“ merginomis, šiuo metu karaliauja daugelio radijo stočių topuose, nemiega ant laurų. Pasirodo, vaikinai intensyviai darbuojasi įrašų studijoje ir šiemet jau įrašė vieną kūrinį – „pikasai“ perdainavo vieną iš garsiausių lietuviškos popmuzikos hitų „Atsiprašau“.
Grupė „Pikaso“
Grupė „Pikaso“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pirmąkart jį atliko dabartinis Seimo narys, anksčiau – žinomas muzikantas, grupės „Rondo“ narys bei produktyvus dainų kūrėjas Laimontas Dinius-Lainius, o vėliau klasika tapusį kūrinį sudainavo ne vienas šalies atlikėjas.

„Mums patiems mūsų įrašyta versija labai patinka. O ir skamba ji aktualiai – mokėti atsiprašyti yra didis gebėjimas, kurį sunkmečiu esame gerokai primiršę. Aišku, ne visais atvejais pakaktų tik žodinio atsiprašymo – pavyzdžiui, iš valdžios Lietuva tikėtųsi ne tik jo, bet ir ryžtingesnių veiksmų, koreguojant situaciją į geresnę pusę, tačiau visa ko pradžia yra žodis „atsiprašau“ ir mes jį mielai priminsime“, – teigė vaikinai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius