-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2021 12 03

„Pikaso“ įrašė naują legendinės dainos „Baltas laiškas“ versiją: išgirskite

Artėjančių Kalėdų proga grupė „Pikaso“ paruošė gerbėjams 2 dovanas: naują legendinės dainos „Baltas laiškas“ versiją ir džiugią žinią apie planuojamą koncertinį turą per Lietuvą.
„Pikaso“
„Pikaso“ / Asmeninio albumo nuotr.

2022-ųjų kovą grupės nariai kviečia susitikti aštuoniuose pasirodymuose. Koncertų turo pavadinimas „Istorija tęsiasi“ atspindi naują „Pikaso“ raidos etapą ir grupės sudėtį, kai grįžo Tomas. Bet tuo pačiu siekiama pabrėžti, kad prieš 22 metus įkurta grupė išlieka ištikima pamatinėms muzikinėms vertybėms ir lyriškiems dainų tekstams.

Naujoji dainos „Baltas laiškas“ versija tai tik dar kartą patvirtina. Šis legendinis grupės kūrinys pristatytas 2001 metais, kai „Pikaso“ išleido „auksiniu“ ir „platininiu“ tapusį trečiąjį albumą „Cukrus“.

Iš šio albumo dvi legendinėmis tapusios dainos pelnė ne vieną titulą: „Radiocentro“ muzikiniuose apdovanojimuose „Ašarėlė“ tapo metų superhitu. O kūrinį „Baltas laiškas“ iliustravęs vaizdo klipas konkurse „Erdvės“ pripažintas geriausiu Lietuvoje.

Naują dainos „Baltą laišką“ versiją galite išgirsti čia:

VIDEO: PIKASO - Baltas laiškas (2021)

„Pikaso“ sako, kad koncertų turas „Istorija tęsiasi“ paskatino juos paieškoti papildomų sąsajų su praeityje šlovę ir gerbėjų pripažinimą dovanojusiais kūriniais.

„Anksčiau stengdavomės per savo pasirodymus visada džiuginti publiką populiariausiomis dainomis. Vartydami muzikinius archyvus, supratome, kad geriausios istorijos – tos, kurios tęsiasi ir nekuriamos nuo nulio. Todėl tęsinys neįmanomas be „Balto laiško“ ir dar kelių hitų.

Praėjusiais metais iš įvykusių apdovanojimų „M.A.M.A“ grįžome su nominantų ženkliukais kategorijose „Metų grupė“ ir „Metų tradicinė popmuzikos grupė“. Tradicijų ir toliau žadame laikytis. Viliamės, kad kelerius pastaruosius metus viską apimančią sumaištį įnešusi pandemija neprivers koreguoti planų. Būkime sveiki ir saugūs bei susitikime koncertuose, kuriuos vainikuos finalinis šou Kėdainių arenoje. Jau laukiame, kada turėsime vėl galimybę nuo scenos sveikintis su tūkstančiais gerbėjų!“

Koncertų turas „Istorija tęsiasi“ kovo 17 d. startuose Alytuje. Kovo 18 d. „Pikaso“ pasirodys Marijampolėje, kovo 19 d. – Kaune, kovo 20 d. – Klaipėdoje, kovo 24 d. – Šiauliuose, kovo 25 d. – Šakiuose, kovo 26 d. – Panevėžyje, balandžio 2 d. – Kėdainiuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius