Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 07 23

„Pinup Girls“ automobilių ralyje „300 Lakes Rally“ skatins lėkti greičiau už vėją

Sėkmingai populiarumo laiptais kopianti merginų grupė „Pinup Girls“ sulaukė intriguojančio pasiūlymo tapti „300 Lakes Rally“ („300 ežerų ralis“) himno atlikėjomis. Merginos su džiaugsmu sutiko ir pristato specialiai šiam sporto renginiui sukurtą dainą „Greičiau už vėją“.
„Pinup Girls“
„Pinup Girls“ / atlikejai.com nuotr.

„Tiesą sakant, toks pasiūlymas nenustebino. Kur greitos mašinos, ten ir gražios merginos! Tai lyg  visų ralio dalyvių ir rengėjų komplimentas mums. O mes tiesiog dieviname lenktynes dievinančius vyrus“, – juokėsi „Pinup Girls“.

Greitį šlovinantis himnas visu garsu skambės rugpjūčio 17-18 dienomis Zarasų rajone vyksiančiame „300 Lakes Rally“. Muziką ir žodžius jam sukūrė Edgaras Lubys.

„Mes pačios ne tik atliksime himną, bet ir stengsimės pamatyti kuo daugiau ralio etapų. Turime net savo favoritus ir kartais audringai pasiginčijame, kas laimės. Variklių gausmas, dulkės staigiuose posūkiuose, įtampa ir žūtbūtinis troškimas būti greičiausiu – mums tai tikrai patinka. Aišku, dulkių debesis norėtume stebėti iš tolo“, -  pasakojo „Pinup Girls“ ir atsisakė išduoti, už ką sirgs ralyje.

Rugpjūčio 18 d. raliui pasibaigus „Pinup Girls“ Zaraso ež. Didžiojoj saloje surengs koncertą. Jūsų dėmesiui „Pinup Girls“ ralio himnas „Greičiau už vėją“:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius