-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 11

Pirmoji 2012-ųjų „Heineken Open‘er“ žvaigždė – Bjork

Lietuvių pamėgtas festivalis „Heineken Open‘er“ jau 11-ąjį kartą kviečia svečius – kitąmet jis vyks liepos 4 – 7 dienomis, kaip įprasta, Gdynėje. Paskelbta ir pirmoji renginio žvaigždė, ja tapo islandų dainininkė Bjork.
Bjork
Bjork / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Heineken Björk

„Pradedame naują festivalio dešimtmetį. Turėsime tokį startą, apie kurį svajojome – su rinktinės artistės pasirodymu. Ji yra unikali ir tokia vienintelė, ji peržengia ribas, atsiveria, ieško ir įkvėpia. Bjork charizmatiška ir drąsi. Mums garbė ir laimė pristatyti savo pirmąją 2012-ųjų žvaigždę – Bjork“, – pranešime spaudai cituojamas festivalį rengiančios kompanijos „Alter Alt“ vadovas Mikolajus Ziolkowskis.

45-erių Bjork priklauso tai negausiai atlikėjų grupei, kuriai viskas leistina. Tuo dainininkė naudojasi, leisdama savo fantazijai piešti kuo neįtikėčiausius scenarijus ir muzikinius vaizdus. Praėjusį mėnesį buvo išleistas naujausias Bjork dainų rinkinys „Biophilia“, kurį kritikai siūlo vadinti daugiau nei muzikos albumu – tai daugybę medijų apimantis projektas.

Festivalyje „Heineken Open’er 2012“ Bjork atliks naujausias, dar negirdėtas ir jau pažįstamas dainas. Festivalio bilietų prekyba prasideda nuo gruodžio 1-osios. Keturių festivalio dienų bilietas su kempingu kainuos apie 323 Lt, be kempingo – 292 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius