Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 12 02

Plinta nauja muzikinė „Antikvarinių Kašpirovskio dantų“ epidemijos forma

Muzikos stereotipus laužanti vilniečių grupė „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ skuba gerbėjus apkrėsti ūmia „smagio“ epidemijos forma.
„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“
„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šį ketvirtadienį, gruodžio 3-ią dieną, Vilniuje, muzikos klube „Tamsta“ skambės smagiausios šios netradicinės grupės dainos. Koncertas bus dar energingesnis, nei gerbėjai įpratę, kadangi „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ koncertuos kartu su projekto „Vario audra“ dalyviais Pajiešmenių pučiamųjų orkestru.

„Dažnai prieš koncertą prie mūsų prieina gerbėjai ir klausia kokį stilių mes grojame. Prisipažįstam, kad ir mums patiems atsakymas ilgą laiką buvo dilema. Tačiau pagaliau turime atsakymą – ar esate girdėję tokį muzikinį stilių „smagis“? Tai muzika apie patiriamą žmonių nuotaiką, įspūdžius, energiją ir prieraišumą dainoms, prilygstantį epidemijai, koncerto ir po jo metu“, – apie naują muzikos stilių pasakoja vokalistas Martynas Enčius.

Vytenio Radino nuotr./„Vario audra“ dalyviai Pajiešmenių pučiamųjų orkestras
Vytenio Radino nuotr./„Vario audra“ dalyviai Pajiešmenių pučiamųjų orkestras

Gruodžio 3-iosios koncerto kulminacija – Pajiešmenių bendruomenės pučiamųjų orkestras. Šiuo metu duetas dalyvauja projekte „Vario audra“.

„Kai sužinojom, kad projekte reiks dalyvauti su „Antikvariniais Kašpirovskio dantim“ sudvejojom ar jų chuliganiškas įvaizdis ir ne toks platus auditorijos ratas padės projekte pasirodyti gerai. Tačiau užteko vos vienos repeticijos, kad suprastume, jog apie kolektyvų „auros“ sutampa ir patirsime daug smagaus laiko kartu!“, – atvirauja orkestro narys Gediminas Andrašūnas, prisipažindamas, kad labiausiai orkestrui patinka daina „Į Venesuelą“.

Šio ketvirtadienio „Smagio epidemijos“ koncerte muzikos klube „Tamsta“ netrūks sistemingo chaoso, pozityvaus išsišokimo, choreografijos ir teatro elementų, o tie, kas dueto pasirodymus sekė „Vario audroje“, turės unikalią progą pamatyti juos gyvai. „Manom, kad staigi smagio epidemijos forma, gali išsivystyti per kelias minutes nuo pirmų koncerto melodijų“, – šmaikštauja „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“.

VIDEO: Antikvariniai Kašpirovskio dantys | Į Venesuelą (oficialus video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius