Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2014 10 14

Po metų pertraukos Šorena grįžta į sceną

Pasaulio ir džiazo muzikos atlikėja Šorena beveik metus dirbo prie naujos „Mano širdies muzika“ programos ir jau lapkričio 6–8 dienomis yra pasiruošusi ją pristatyti trijų ypatingų koncertų metu – Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.
Šorena
Šorena / Pauliaus Gasiūno nuotr.

„Viską darau neskubėdama ir iš visos širdies. Vasarą keliavau po gimtąją Gruziją, rinkau autentiškas dainas, kuriomis papildžiau savo dainų kolekciją“, – pasakoja Lietuvoje žinoma gruzinė Šorena.

Daugiau nei prieš metus atlikėja su pirmąja „Mano širdies muzika“ programos dalimi surengė daugybę koncertų Lietuvoje. Dabar gerbėjų laukia dvi jos dalys – senoji ir naujoji.

Šiame ture per tris didžiuosius Lietuvos miestus Šorena žada papildyti muzikinę gerbėjų patirtį su dar daugiau pietiško nuoširdumo, tradicijų ir temperamentingomis gruziniškomis dainomis.

VIDEO: Shorena - "Music from my heart", PROMO

„Kartu su muzikos profesionalais per vasarą surinktas dainas aranžavome. Šiuo metu daug repetuojame – nekantrauju visu tuo pasidalinti su savo publika“, – sako Šorena.

„Tiesa, šį kartą einame kitu keliu. Jeigu pirmajame albume ir koncertinės programos metu girdėjome daugiau džiazo, tai dabar daugiau dėmesio skiriu etniškiems motyvams. Radau labai senų įrašų“, – kūrybinėmis nuotaikomis dalinasi žavioji gruzinė.

„Mano širdies muzika“ su senomis ir naujomis dainomis bei emocionaliu Šorenos balsu ir charizma priešaky bus pristatyta Vilniuje – „Tamstoje“, Kaune – „Nautilus“  ir Klaipėdoje – „Vakaryje“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius