Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 08 07

Po metų tylos Eglė Keturkė-Jolee grįžta su lietuviška daina ir vaizdo klipu

Atlikėja Eglė Keturkė-Jolee po metų tylos grįžta su maloniomis staigmenomis – pristato pirmąją lietuvišką dainą ir vaizdo klipą „Aš būsiu ten, kur tu“.
Eglė Keturkė-Jolee
Eglė Keturkė-Jolee / Stop kadras

„Lietuviškos dainos labai laukiau, buvo net keli ankstesni bandymai realizuoti šią idėja, tačiau visiškai patenkinta rezultatu esu tik dabar, o kitų anuomet pradėtų kūrinių laikas, tikiu, dar ateis. „Aš būsiu ten, kur tu“ yra trečioji mano, kaip solo atlikėjos, daina, o netrukus studijoje prasidės dar trijų naujų dainų įrašymo darbai“, – sako JOLEE.

Jos teigimu, naujausia daina turėtų prisibelsti į tų širdis, kurie ilgisi savo artimo žmogaus ir tiki, kad jų ryšys yra stipresnis už laiką bei atstumą, kuriuos, labai panorėjus, visada galima įveikti.

Muziką ir žodžius šiai dainai sukūrė dainų autorius ir grupės „Sisters on wire“ lyderis Olegas Jerochinas, su kuriuo JOLEE bendradarbiauja jau kelerius metus.

Asmeninio albumo nuotr./Eglė Keturkė-Jolee
Asmeninio albumo nuotr./Eglė Keturkė-Jolee

„Tik išgirdusi šios dainos demo versiją supratau, kad turiu ją įrašyti, nes ji užkabino nuo pat pirmųjų akordų. Sėdėjau ir su šypsena linkčiojau į taktą. Skambinau Olegui ir sakiau – darom!“, – prisimena JOLEE.

Naujausiam kūriniui JOLEE komanda susuko ir vaizdo klipą, kuris buvo filmuotas gražiajame Lietuvos pajūryje ir Neringoje. Jame panaudoti vaizdo grafikos elementai, žaismingai paryškinantys dainos tekstą ir kraštovaizdžius.

VIDEO: JOLEE - Aš būsiu ten, kur tu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius