Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2019 04 08

Premjera: Monique pristato įspūdingą dainos „Virš vandens“ vaizdo klipą

Pirmadienio vakarą ištikimiausiems gerbėjams atlikėja Monika Pundziūtė-Monique pristatė naujausią kūrybinę staigmeną – singlo „Virš vandens“ ekranizaciją. Jautri muzikinė istorija nepaliko abejingų. Išskirtinę muzikinio video klipo premjerą didžiajame kino ekrane stebėjo gausus būrys žinomų Monique bičiulių, meno ir pramogų pasaulio atstovų. Pirmą kartą singlo pristatyme turėjo galimybę dalyvauti ir atlikėjos gerbėjai.
„Virš vandens“ filmavimo akimirkos
„Virš vandens“ filmavimo akimirkos / IevaJūra nuotr.

Muzikinio video klipo režisierius Saulius Baradinskas, paklaustas prieš premjerą, ar jaudinasi, juokavo, kad šį vakarą nerimavo tik dėl to, kaip atrodys.

„Ne kasdien muzikinis video klipas pristatomas kino ekrane. Tai tikra šventė – susirinko daug gerbėjų, mano draugų, šalia yra visa komanda, kuria be galo džiaugiuosi ir esu jai dėkingas už šį įdomų kūrybinį procesą ir šimtaprocentinį atsidavimą, įgyvendinant idėją,“ – sakė režisierius.

Įvertinkite naujausią Monique vaizdo klipą:

VIDEO: Moniqué - Virš Vandens

Pasak S.Baradinsko – svarbiausia visos komandos misija buvo – išpildyti jautrią ir prasmingą kūrinio „Virš vandens“ žinutę.

„Kai pirmą kartą išgirdau šią dainą – mano vidinis paauglys nubudo ir iškart pasakė „taip“. Retai būna, kad žinomi atlikėjai išdrįstų imtis tokių temų. O man kūrinio žinutė ir gylis pasirodė labai svarbūs, tad iškart galvoje pradėjau dėlioti scenarijų, kaip tai atspindėti video klipe,“ – naujausiu savo darbu džiaugiasi S.Baradinskas.

IevaJūra nuotr. /Monika Pundziūtė ir Saulius Baradinskas
IevaJūra nuotr. /Monika Pundziūtė ir Saulius Baradinskas

„Man tai yra vienas gražiausių Vytauto Bikaus kūrinių. Jaučiuosi beprotiškai laiminga, kad būtent mane jis išgirdo šioje dainoje. Aš tikiu, kad ši daina gali užpildyti bet kokią tuštumą, įkvėpti stiprybės, kai jos labiausiai reikės“ – pristatydama „Virš vandens“ sako atlikėja.

Albumo „Virš vandens“ pristatymo koncertą Monique ruošia šią vasarą. Sostinės Valdovų rūmų kiemą pripildys gerai žinomi ir naujausi atlikėjos kūriniai, atliekami kartu su orkestru.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius