-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš didžiausią koncertą – Vaido Baumilos staigmena: vakarą pradės sparčiai kylanti grupė

Kovo 15 dieną, Kauno „Žalgirio“ arenoje vyks didžiausias dainininko Vaido Baumilos koncertas. Ilgai ruoštam šou atlikėjas ruošia ne tik ypatingą muzikinę programą, bet įspūdingus techninius sprendimus. Dar viena būsimo koncerto staigmena – apšildanti grupė „Mėlyna“. Pasak atlikėjo, trankų vakarą norėjosi patikėti grupei, kurios muzikos klausosi ir pats.
Vaidas Baumila ir grupė „Mėlyna“
Vaidas Baumila ir grupė „Mėlyna“ / Pauliaus Paleckio ir Rapolo Petrulio nuotr.

„Esu nepaprastai dėkingas visiems, kurie apsilankė mūsų koncerte praėjusiais metais ir įkvėpė energijos bei užsidegimo tai kartoti didingoje „Žalgirio“ arenoje ir šiemet. Ruošiame stiprią muzikinę programą su stipriai pasikeitusiais ir patobulėjusiais techniniais scenos sprendimais. Dėkoju visiems iš anksto, negailintiems savo laiko ir sunkiai uždirbtų pinigų – ateinantiems pasiklausyti manęs, mano dainų ir praleisti kartu trankiai jaukų vakarą“, – pasakoja vienas geriausių šalies atlikėjų V.Baumila.

Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Vaidas Baumila
Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Vaidas Baumila

Jau kovo 15 dieną atlikėjas su didele muzikine grupe bei šokėjų trupe didžiausioje šalies arenoje surengs konceptualų ir muzikaliai turiningą šou. Ruošiama muzikinė programa, kurią sudarys sėkmingiausi karjeros hitai bei garsiausios pastarųjų metų dainos.

Šiandien atlikėjas atskleidžia ir netikėtą staigmeną – didžiausiame koncerte publika išgirs apšildančią grupę.

Rapolo Petrulio nuotr./Grupė „Mėlyna“
Rapolo Petrulio nuotr./Grupė „Mėlyna“

„Didžiuojuosi, kad koncertą atidarys sparčiai kylanti ir sceną drebinanti grupė „Mėlyna“. Esu jų fanas ir tikiu, kad juos išgirdusi minia taip pat atras „Mėlynos“ muziką ir taps šios grupės gerbėjais“, – teigia Vaidas.

„Mėlyna“ džiaugiasi šiuo išskirtiniu dainininko V.Baumilos dėmesiu ir kvietimu. Pasak grupės narių, tai didelė pergalė ir garbė.

Stopkadro nuotr./Vaido Baumilos vaizdo klipo akimirka
Stopkadro nuotr./Vaido Baumilos vaizdo klipo akimirka

„Prisimenant nuo ko pradėjom ir iki ko viskas išaugo, esame dėkingi ir be galo laimingi. Turėti galimybę apšildyti vieną kiečiausių ir įspūdingiausių atlikėjų Lietuvoje, mums neapsakomai duoda daug stiprybės, pasitikėjimo ir motyvacijos nesustoti. Smagu, kai mumis pasitiki ir priima, dėl to norime nenuvilti ir pasirodyti kiek įmanoma geriau“, – džiaugiasi „Mėlyna“.

Didžiausias V.Baumilos koncertas Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyks jau šį penktadienį. Bilietus į koncertą platina Bilietai.lt. Organizatoriai atskleidžia, kad grupė „Mėlyna“ į sceną žengs 19:50 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius