-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 09 06

Projekte „X Faktorius“ išgarsėjusi dainininkė Augustė Žičkutė pristato naują šokių muzikos hitą

Nors kalendorinė vasara ką tik baigėsi, nuo šiandien klausytojus džiugins dar vienas vasariškas kūrinys, kuris pretenduoja tapti šio rudens šokių aikštelių hitu. Daina pavadinimu „Niekada“ – bendras kompozitoriaus Pauliaus Jasiūno ir Augustės Žičkutės muzikinis darbas.
Augustė Žičkutė
Augustė Žičkutė / Asmeninio albumo nuotr.

Kiek anksčiau su projektu „Cherry Monday“ išleidusi dainą „Sapne“, šiandien dainininkė Augustė Žičkutė bendradarbiaudama su kompozitoriumi Pauliumi Jasiūnu pristato naują dainą.

„Su Pauliumi nebuvome gerai pažįstami, tad mane labai nustebino tai, kad jis pasiūlė būtent man įdainuoti savo sukurtą dainą. Kadangi dainą įsimylėjau nuo pat pirmų akordų, labai apsidžiaugiau pasiūlymu ir išsikepusi varškės pyragą sėdau į mašiną ir išvažiavau į Šiaulius pas Paulių, – apie bendradarbiavimo pradžią pasakoja Augustė. – Įrašai sekėsi puikiai, man rodos mano ir Pauliaus nuomonė bei supratimas apie muziką sutapo, tad buvo labai paprasta pasiekti tą rezultatą, kurį turime šiandien, džiaugiuosi mūsų bendru darbu ir tikiuosi, kad jis patiks ir visiems, kuriems patinka šokti!“

Asmeninio albumo nuotr./Augustė Žičkutė
Asmeninio albumo nuotr./Augustė Žičkutė

Dainoje pasakojama apie tai, kad kai sutinki tinkamą žmogų ir jį įsimyli, tiesiog pradedi skrajoti debesimis ir tikiesi, kad taip bus amžinai. Kai ieškai ir nori surasti vienas kitame tai, ko ilgai ieškojai, kai nebijai nudegti, nes tiki, kad tas žmogus niekada neleis nei nukristi, nei nudegti, nei paklysti.

Asmeninio albumo nuotr./Augustė Žičkutė
Asmeninio albumo nuotr./Augustė Žičkutė

„Manau, mes visi išgyvename panašius lūkesčius ir emocijas kai sutinkame žmogų, su kuriuo norime kurti savo gyvenimą, tad daina turėtų būti artima kiekvienam, kuris siekia besąlygiško savo antrosios pusės palaikymo visose gyvenimo srityse“, – apie dainą pasakoja Augustė.

Asmeninio albumo nuotr./Augustė Žičkutė
Asmeninio albumo nuotr./Augustė Žičkutė

„Visą vasarą labai daug koncertavau ir nebuvo kada pristatyti savo kūrybos vaisių, kolkas paliksiu visą tai rudens planuose, o ši daina, manau yra puikus šios vasaros finalas, nekantrauju ją atlikti savo koncertuose!“ – teigia Augustė.

Kviečiame išgirsti ir pamėgti naują Augustės Žičkutės dainą „Niekada“:

VIDEO: Augustė Žičkutė - Niekada

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius