-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 09 10

Psichodelinio roko grupė „Cats in Cosmos“ pristato magiška spalva pramintą singlą „Octarine“

Lietuvos scenoje pasirodę tik šiais metais, grupė „Cats in Cosmos“ jau surengė kelis rimtus koncertus didžiosiose Vilniaus ir Kauno terasose. Sėkmingai sudalyvavęs „Tamsta Club“ organizuojamame jaunųjų grupių konkurse „Garažas“, kolektyvas ne tik pateko į finalą, bet ir sulaukė didžiulio muzikos profesionalų bei kritikų palaikymo.
Grupė „Cats in Cosmos“ / „Vasaros terasa“ / Juliaus Griškevičiaus nuotr.
Grupė „Cats in Cosmos“ / Juliaus Griškevičiaus nuotr.
Temos: 2 Rokas Muzika

Kartu su Lietuvos indie folk muzikos atlikėju Šarūnu Petručiu bei bliuzroko grupe „MOVO“ surengę nedidelių miesto festivalių turą „Žibintas“, „Cats in Cosmos“ nariai vasaros pabaigoje kibo į darbus ir rugsėjo pradžioje pristatė patį naujausią savo kūrinį – „Octarine“.

Kolektyvo teigimu, šio kūrinio koncepcija siejasi su britų fantastinių novelių autoriaus Terry'io Pratchetto sukurtu literatūriniu pasauliu.

„Octarine“ – tai aštuntoji magiško pasaulio spalva, kurios spektrą sudaro juodos, mėlynos, žalios, geltonos ir rožinės spalvų mišinys. Šios spalvos negali išvysti žmogaus akis, ją mato tik burtininkai ir katės.

VIDEO: Cats In Cosmos - Octarine

Magijos įspūdžio šleifą paliekantis kūrinys šiek tiek mena nostalgiškus senojo psichodelinio roko laikus. Kaip teigia patys grupės nariai, kuriant bei įrašant šią dainą buvo siekta išgauti daugybę skirtingų muzikinių atspalvių, neapsiribojant savęs apibrėžta kūrinio trukme.

Mįslingai užsimindami apie ateities planus, „Cats in Cosmos“ nariai žada pasirodyti spalio 9 – 10 dienomis Vilniuje organizuojamame šviesų festivalyje „Beepositive“, kur pasirodys su kostiumo dizainerės Aistės Česnavičiūtės specialiai grupei kurta, tamsoje šviečiančia scenine apranga. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius