-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2021 07 06

Pushaz pristato naują dainą: kartais gyvūnais rūpinamės labiau nei artimaisiais

Pushaz gerbėjams turi gerų žinių: naują dainą „Sekanti“ pristatantis reperis skelbia ir apie pokarantininį grįžimą į sceną – jau netrukus Vilniuje, Kaune bei Zarasuose įvyks jo koncertinis turas. Naujame kūrinyje „Sekanti“ atlikėjas paliečia santykių problematiką.
Pushaz, Kilo Tips ir KRP
Pushaz, Kilo Tips ir KRP / Asmeninio archyvo nuotr.

Atlikėjas Pushaz įsitikinęs, kad žmonės vis dažniau vengia atskleisti savo jausmus ir kalbėtis, taip bandydami pabėgti nuo realybės.

„Mes pamirštame, jog atjauta ir rūpestis vienas kitam yra esminė vertybė. Buvimas kartu yra neatsiejama dalis norint išlikti. Neturiu nieko prieš naminius gyvūnus, bet iš šono dažnai atrodo, kad kartais jais rūpinamės labiau, nei savo artimaisiais – žmonėmis“, – apie naujos dainos esmę pasakoja Pushaz.

VIDEO: Pushaz - Sekanti

Kūrinį „Sekanti“ pirmieji gyvai turės progą išgirsti tie, kurie atvyks į pagaliau vėl rengiamus koncertus. Pasirodymai vyks liepos 29 d. Vilniaus “Lofte”, liepos 30 d. Kauno „Gargare“, o turo pabaigtuvės su galingu „afterparty“ organizuojamos liepos 31-ąją „Wake Inn Zarasai“.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Andrius Glušakovas – Pushaz
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Andrius Glušakovas – Pushaz

Scenoje drauge pasirodys ir atlikėjai iš D.Britanijos - šiemet debiutinį albumą išleidęs Kilo Tips bei KRP – daugkartinis Lietuvos „Hip-Hop Battle“ finalininkas. Jiedu puikiai žinomi tarp „grime“ ir „drill“ stiliaus atstovų, o į koncertus atvyks kartu su užsienio svečiais. Ši kompanija – savo muzikinio žanro profesionalai, pasižymintys išskirtiniu originaliu repo stiliumi ir žinomi kaip vieni iš nedaugelio, kurie išlaiko tikrąsias repo bei hiphopo vertybes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius