Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 05 27

„Queens of Roses“ koncerte – naujos dainos premjera, lyrika ir siautulingas finalas

Po dvejų metų pertraukos merginų grupė „Queens of Roses” savo gerbėjus pakvietė į gyvo garso koncertą, kuris vyko muzikos klube „Tamsta”. Atlikėjos publikai buvo paruošusios ne vieną staigmeną, o vakaro metu tvyranti jauki amosfera bei kūrinių įvairovė leido pakeliauti po įvairius laikmečius ir pasimėgauti skirtingais muzikiniais žanrais
„Queens of Roses“ koncerto akimirkos
„Queens of Roses“ koncerto akimirkos / Juliaus Arnastausko nuotr.

„Turėjome gražią tradiciją kartą per metus muzikos klube „Tamsta” surengti koncertą savo ištikimiausiems gerbėjams, draugams, partneriams ir artimiausiųjų rate pasidžiaugti muzika, pristatyti savo kūrybą. Pasaulinė pandemija planus gerokai sujaukė ir į koncertą pagaliau visus pakvietėme praėjus daugiau nei dvejiems metams. Gal dėl to šis susitikimas buvo toks ypatingas – daug jaudulio, jį keičiančio džiaugsmo ir kaip visada – šiek tiek beprotystės koncerto pabaigoje”, – įspūdžiais po koncerto dalinosi merginos.

Viena didžiausių vakaro staigmenų tapo ypatingo palaikymo sulaukusi naujos grupės dainos „Mum reik susitikt” premjera. Šį singlą atlikėjos planuoja išleisti artimiausiu metu, tad merginas labai nudžiugino tokia teigiama klausytojų reakcija, rašoma pranešime spaudai.

Taip pat pirmą kartą su gyva grupe buvo atliktas šių metų eurovizinis kūrinys „Washing Machine”, kuris įgavo visai kitokį skambesį grojant muzikantams.

Koncerto metu skambėjo ne tik „Queens of Roses” autorinės kūrybos dainos, bet ir visiems puikiai pažįstami pasaulio bei Lietuvos hitai – „Don’t stop me now”, „Easy on me”, „Let’s get it started”, „Mylėt tave taip beprotiška ir keista” ir kitos

Grupė džiugino ne tik savo gerbėjų ausis, bet ir akis – scenoje pasirodė vilkinčios ryškiais suvarstomais kostiumais, o kiek vėliau elegantišką aprangą keitė kiek drąsesnis ir atviresnis įvaizdis.

„Mums patinka eksperimentuoti su įvaizdžiu, turime įvairių sceninių kostiumų, tad jau darosi sunkiau nustebinti ne tik visko mačiusią publiką, bet ir save. Smagu, kad dirbant su šios srities profesionalėmis – talentingomis dizainerėmis „MK Drama Queen“ malonus ne tik galutinis rezultatas, bet ir pats kūrybinis procesas – Monika ir Kotryna puikiai mus girdi ir supranta, atsižvelgia į visus mūsų norus ir lūkesčius“, – pagyrų dizainerėms negailėjo Akvilė.

Akimirkas iš koncerto užfiksavo fotografas Jurgis Arnastauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius