-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 06 16

Raimonda Masiulytė-Ramchurn suvienijo jėgas su „Queens of Roses“: reikėjo pašėlusių charakterių

Raimondą Masiulytę-Ramchurn esame girdėję visokią: ir atliekant lyrines dainas, ir uždegančią retro 50-tųjų muziką, ir indie – pop, gospelą ar džiazą, tačiau tokios, kaip šiandien, jos negirdėjome niekad: žinoma vokalistė pristato tikrą šokių aikštelės muzikinę „bombą“ – naują kūrinį „Pakviesk mane kavos“. Šį kartą tikru vasaros hitu kvepiančią dainą ji įrašė kartu su grupės „Queens of Roses“ merginomis Akvile Kisieliene, Giedre Linkevičiene ir Monika Mėčiūte.
Raimonda Masiulytė-Ramchurn ir „Queens of Roses“
Raimonda Masiulytė-Ramchurn ir „Queens of Roses“ / Asmeninio archyvo nuotr.

„Bendros dainos idėja kilo tik išleidus kūrinį su Česlovu Gabaliu: šį kartą mintis vedė prie šokių dainos, reikėjo pašėlusių charakterių jai įgyvendinti ir išsyk pagalvojau apie „Queens of Roses“ grupę. Man labai patinka jų užsidegimas, jų dainų atlikimas, o su viena grupės narių – Monika Mėčiute – esame pažįstamos iš seniau, vertinu ją kaip atlikėją ir žinojau, kad savo darbą atliks visu šimtu procentu“, – apie mintį įgyvendinti bendrą dainos idėją pasakoja Raimonda.

Daina iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti lengva, tačiau, įsiklausius į žodžius, ji atskleidžia kiek kitokią, gilesnę prasmę, gvildenančią žmonių santykius.

„Moters širdis kaip tas vandenynas – pilnas paslapčių: dauguma turėjom kokią nenusisekusią meilę ar bent jau pažįstam dramatišką porelę, tad ši daina – tarsi odė chaotiškiems santykiams“, – pagrindinę dainos mintį atskleidžia atlikėja.

Beje, šį kartą tekstą dainai rašė visos šio muzikinio projekto dalyvės: ir pati Raimonda, ir grupės „Queens of Roses“ merginos. Muziką sukūrė Raimonda, na, o aranžuotę patikėjo Arvydui Martinėnui-Vudžiui.

„Man labai patinka dirbti su Arvydu, jis lengvai supranta, ko noriu, jo studija visada skaniai kvepia šviežia kava ir jis turi be galo gerą skonį – seka pop muzikos tendencijas ir padeda man, kaip atlikėjai, atsiskleisti populiariosios muzikos žanre“, – apie darbą su vienu geriausiu šių dienų muzikos prodiuserių Lietuvoje atvirauja Raimonda.

Merginos įsitikinusios, kad daina „Pakviesk mane kavos“ – puikus vasaros prieskonis radijo imtuve automobiliui rūkstant greitkeliu Vilnius – Klaipėda. Na, o kaip manote Jūs? Kviečiame pasiklausyti ir įvertinti!

VIDEO: Raimonda Masiulytė ir Queens of Roses - Pakviesk mane kavos (Premjera)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius