Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 12 30

Rekordinis D.Montvydo koncertas: padarė tai, ko Lietuvos publika iki šiol nebuvo mačiusi

Kauno areną sudrebinęs muzikinis renginys – garsiai nuaidėjusio praėjusių metų „1987“ šou tęsinys. Atlikėjas atvirauja, kad didžiulės asmeninės ambicijos ir nepailstama meilė žiūrovui kiekvienais metais skatina drąsiai eksperimentuoti. Ketvirtadienio vakarą susibūrė rekordinis skaičius žmonių Donato karjeroje, kurie kartu išgyveno tai, ko Lietuvos scena dar nebuvo mačiusi iki tol. Tarp gerbėjų minios pastebėta ir daug žinomų šou verslo atstovų.
Donato Montvydo šou „2057“ „Žalgirio“ arenoje
Donato Montvydo šou „2057“ „Žalgirio“ arenoje / Asmeninio albumo nuotr.

„Kartotis aš negaliu. Nors šis koncertas tam tikra prasme buvo tęstinis, bet kartu pilnas unikalių patirčių. Man, kaip kūrėjui, svarbu žvelgti giliau ir plačiau, stengiuosi atvežti į Lietuvos sceną dar neregėtus techninius sprendimus. Nors tai milžiniškos investicijos, aš nemąstau apie grąžą. Galbūt tai vaikiškas svajonių vaikymasis, bet mano viduje visada knibžda ambicija, kad kažkur tarp eilučių mano žiūrovas po koncerto jaustų: „kad to dar nebuvo“. Aš, kaip mažas vaikas, nenoriu nustoti svajoti. Arenoje aš jaučiau tą stiprią energiją ir bendrumo jausmą, tikiuosi, kad man pavyko klausytoją fiziologiškai pakylėti labai aukštai – virš muzikos“, – pasakoja D.Montvydas.

Asmeninio albumo nuotr./Donato Montvydo šou „2057“ „Žalgirio“ arenoje
Asmeninio albumo nuotr./Donato Montvydo šou „2057“ „Žalgirio“ arenoje

Dainininkas primena, kad praėjusių metų „1987“ koncertas retrospektyviai nukėlė į praeitį – data simbolizavo jo pasirodymą šiame pasaulyje, o šių metų šou – tai simboliškas šuolis į ateitį.

„Nesąmoningai mano galvoje rikiavosi įvairios skaičių kombinacijos, kol išsigryninau 2057 datą. Nepatikėsite, bet kažkokiu mistiniu būdu matematinis ryšys atsirado ir čia. Jeigu iš šio skaičiaus atimtume dabartinius metus – gautume 35 – tai yra mano amžius. O jei tą patį atimties veiksmą atliktume iš 2022 atėmę 35 – grįžtume į mano gimimo datą, kuria buvo pavadintas praeitų metų koncertas. Man ši simbolika pasirodė svarbi, aš skaičių magija pakankamai tikiu, todėl ties šiuo pavadinimu ir likau“, – sako D.Montvydas.

Asmeninio albumo nuotr./Donato Montvydo šou „2057“ „Žalgirio“ arenoje
Asmeninio albumo nuotr./Donato Montvydo šou „2057“ „Žalgirio“ arenoje
Asmeninio albumo nuotr./Donato Montvydo šou „2057“ „Žalgirio“ arenoje
Asmeninio albumo nuotr./Donato Montvydo šou „2057“ „Žalgirio“ arenoje

Prieš koncertą įgyvendinta šou simuliacija

Didžiulė profesionalų komanda – net 104 savo srities ekspertai – padėjo išnaudoti visas arenos galimybes. Pamilti hitai tokie kaip „17“, „Kol vakaras ilgas“ ar „Nieko verta“ ir naujausios aranžuotės buvo lydimos įspūdingų šou elementų. Kruopščiai apgalvoti šviesų efektai, rekordinis lazerių kiekis ir milžiniškos kinetinės platformos, atgabentos tiesiai iš Suomijos, priminė pasaulinio lygio žvaigždžių rengiamus koncertus. Atlikėjas pasakoja, kad kiekvienas girdimas šūvis ir efektas buvo suprogramuotas milisekundės tikslumu.

„Pasiruošimui skyrėme beprotiškai daug energijos. Mūsų generalinė repeticija vyko „Litexpo“ rūmuose. Mes lygiuojamės į pasaulinius atlikėjus, kurie prieš koncertus įgyvendina kruopščiai suplanuotas šou simuliacijas. Šiais metais tai turėjome ir mes. Aš visada apie tai svajojau. Nuostabus dalykas tai patirti su savo ištikima komanda. Kruopščiai atlikti namų darbai garantuoja tikslumą ir preciziškumą pasirodymo metu. Aš jaučiu, kad mano klausytojas tai vertina ir vis grįžta“, – komentuoja D.Montvydas.

Kitas muzikinis susitikimas pajūryje, vasario 11 dieną. Atlikėjas kviečia visus susiburti nepamirštamam vakarui su geriausiais hitais ir siurprizais.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius