Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

2022 11 23

Rokas Yan pristato dainą „Iš tų akių“: vaizdo klipą įamžino tarp antikvarinių daiktų

Šalies muzikos padangėje vis garsiau skambantis atlikėjas Rokas Yan klausytojams jau spėjo padovanoti ne vieną populiarų kūrinį ir vaizdo klipą, vos prieš keletą mėnesių pristatė ir pirmąjį albumą, o sostinėje surengė solinį koncertą. Šiandien jaunosios kartos kūrėjas pristato naujausią singlą – „Iš tų akių“ bei įspūdingą vaizdo klipą, įamžintą tūkstančių senovinių daiktų apsuptame antikvariate.
Rokas Yan
Rokas Yan / Tautvydo Juknevičiaus nuotr.

Roko Yan vardas melomanams žinomas iš tokių populiarių kūrinių kaip „Vasaros mažai“, „Surask mane“ ar „Vakar vakare“. Spalio mėnesį atlikėjas pristatė pirmąjį albumą tokiu pačiu pavadinimu, kaip ir šiandien dienos šviesą išvydusiu vaizdo klipu – „Iš tų akių“.

Pasak sparčiai populiarėjančio kūrėjo, naujausias singlas yra asmeniškiausia jo sukurta daina, kurioje ir klausytojai galės atpažinti savo išgyvenimus.

Tautvydo Juknevičiaus nuotr./Rokas Yan
Tautvydo Juknevičiaus nuotr./Rokas Yan

„Daina „Iš tų akių“ – ypatingai asmeniška ir, turbūt, jautriausia iš mano dainų. Tai tarsi pokalbis su pačiu savimi apie tai, kas man, kaip kūrėjui, brangiausia, bet kartu ir sukelia daugiausiai baimių ir abejonių – apie muziką. Tikiu, kad šioje dainoje klausytojai galės atpažinti savo pačių išgyvenimus“, – pasakoja Rokas.

Kartu su kūriniu atlikėjas pristato ir dėmesį kaustantį vaizdo klipą, kurį įamžino didžiausioje šalies antikvariate „Antiknews.lt“ tarp šimtus metų skaičiuojančių antikvarinių daiktų.

Tautvydo Juknevičiaus nuotr./Rokas Yan
Tautvydo Juknevičiaus nuotr./Rokas Yan

„Šiame vaizdo klipe nemažai simbolikos – vienu pagrindinių akcentų tapo smėlio laikrodis. Manau, kad gyvename ciklais. Kiekviename gyvenimo etape renkamės žingsnius, kurie mums tuo metu atrodo teisingi, ir skubame kuo daugiau suspėti per turimą laiką. Laikui pasibaigus bandome iš naujo – tarsi apverčiame smėlio laikrodį. Antikvariniai daiktai tapo viso vaizdo klipo pagrindu, tarsi nebylūs liudininkai, prisimenantys šimtmečius skaičiuojančias skirtingų žmonių istorijas“, – pasakoja atlikėjas.

Atlikėjas neslepia džiaugsmo, kad gruodžio 10 dieną savo kūrybą pristatys ir Kauno publikai – čia kartu su grupe atlikėjas surengs pirmąjį solinį koncertą „Žalgirio“ arenos amfiteatre. Bilietus į šį koncertą platina Bilietai.lt.

„Pastaruoju metu daugybė pirmųjų kartų, kurie džiugina, drąsina ir leidžia judėti pirmyn. Gruodžio 10 dienos labai laukiu, Kaune surengsime, galima sakyti, jau šventinį koncertą, kuriame, pažadu, tai pasijus. Labai kviečiu visus atvykti, išgirsti ir puikiai praleisti laiką. Atsakingai ruošiamės šiam vakarui su grupe“, – kviesdamas į būsimą koncertą kauniečius atvirauja Rokas Yan.

Kviečiame įvertinti naujausią Roko Yan darbą – vaizdo klipą „Iš tų akių“:

VIDEO: Rokas Yan - Iš Tų Akių

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius