Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 03

Rusijos žvaigždė Stasas Michailovas koncerte Palangoje išvengė politikos

Kad ir kiek būtų rašoma apie tai, kad Rusijos scenos žvaigždžių koncertai Lietuvoje turi ir politinę potekstę, renginių organizatoriai kaip vežė taip ir veža Rusijos atlikėjus, o publika, kaip rinkosi,taip tebesirenka į tokius koncertus. Štai trečiadienį Palangos Koncertų salėje pasirodęs šansonų dainininkas Stasas Michailovas surinko beveik pilną salę žiūrovų.

Išsipusčiusių damų ir marškinius išsilyginusių vyrų ilgiausia eilė prieš S.Michailovo koncertą nusidriekė iki pat Jono Basanavičiaus gatvės Palangoje.

Už bilietus nuo 35 iki 65 eurų nepagailėję žiūrovai nekantriai laukė Rusijos žvaigždės pasirodymo populiariausiame Lietuvos pajūrio kurorte.

Vos jam žengus į sceną kai kurios damos nesusilaikę nepradėjusios krykštauti. Po pirmų akordų jau plojo ir jų vyrai.

S.Michailovas po pirmojo kūrinio prakalbino publiką klausdamas, kiek iš žiūrovų, kaip ir jis pats, atvyko į Palangą iš svetur. Apie pusė salės kėlė aukštyn rankas. Atlikėjas maloniai paprašė publikos šokti tik salės pakraščiuose ir sėdintiems neužstoti vaizdo, taip pat jis siūlė dainuoti kartu.

Pasiūlymas šokti neliko sutiktas abejingai. Jau per trečią dainą vienas drąsiausias ponas išvedė savo damą prie pat scenos. Atlikėjas neatsigynė ir gėles brukančių gerbėjų dėmesio ir norinčių nusifotografuoti bent dainininko šešėlyje. Netrukus šokėjų buvo pilna visuose kampuose, o S.Michailovas linksmino publiką vis pašvilpaudamas.

VIDEO: Rusijos žvaigždės Staso Michailovo koncertas Palangoje

Nors dauguma S.Michailovo atliekamų dainų apie moteris ir meilę, apie orą ir apie ilgesį, vieną pirmųjų koncerte jis sudainavo, kaip pats tikino, kūrinį tiems, kurie jam pavydi. „Neįsižeiskit ir nelaikykite pykčio, karas jau baigėsi“, – uždainavo atlikėjas ir salė įsišėlo.

Tiesa, politinių šnekų Kremliaus rūmuose ne kartą pasirodymus rengęs ir apie norus, kad Rusija butų stipresnė, pasisakantis atlikėjas išvengė. Tarp dainų jis tik gyrė visas pasaulio moteris ir postringavo apie meilę. „Viskas dėl jūsų, moterys, viskas dėl jūsų“, – kartojo S.Michailovas ir salėje nuvilnijo ponių atodūsiai.

Sočyje gimęs 47 metų S.Michailovas šlovės ir visuotinio pripažinimo sulaukė tik persikėlęs gyventi iš Sankt Peterburgo į Maskvą. 2009 m. S.Michailovas buvo apdovanotas prestižine premija „Auksinis gramofonas“, o dar po metų jam suteikas Nusipelniusio Rusijos artisto vardas. Dainininkas pasirodymus rengė Kremliaus rūmuose.

Šiuo metu atlikėjas pasinėręs ir į restoranų verslą. Moldovos sostinėje Kišiniove jis už 2 mln. eurų įsigijo sovietų laikais dvelkiantį restoraną „Komunalka“.

S.Michailovo koncertą Palangoje organizavo įmonė „Raudoni muzikiniai vakarai“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius