Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 02

Saulius Prūsaitis siautulingame vakarėlyje pristatė dainos „California Sun“ klipą

Dainininkas Saulius Prūsaitis vėlyvą penktadienio vakarą draugus, kolegas ir gerbėjus pakvietė į vakarėlį Vilniuje. Šį surengė ypatinga proga – pristatė naujausią savo dainos „California Sun“ vaizdo klipą, filmuotą Kalifornijoje.
Sauliaus Prūsaičio muzikinio vakaro svečiai
Sauliaus Prūsaičio muzikinio vakaro svečiai / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Stilingą ir siautulingą vakarėlį S.Prūsaitis surengė Vilniaus centre esančiame naktiniame klube. Svečius įpareigojo pasiruošti: įvedė rožinės spalvos aprangos kodą ir prašė jo paisyti, ar bent jau kokia rožine detale pasipuošti.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Sauliaus Prūsaičio klipo pristatymo akimirka
V.Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Jazzu ir Justinas Jankevičius

Dešimtys dainininko draugų, garsių jo kolegų ir artimųjų į klubą ėmė rinktis vėlyvą vakarą – visi norėjo pamatyti naujausią S.Prūsaičio klipą.

Bet prieš premjerą dainininkas dar pateikė staigmeną: iki vidurnakčio likus visai nedaug, pats stojo scenoje ir dovanojo netikėtą koncertą.

Tik po vidurnakčio S.Prūsaitis svečiams parodė tai, ko jie laukė – dainos „California Sun“ vaizdo klipą. „Nenorėjau jo pristatyti balandžio 1-ąją“, – bendraudamas su Žmonės.lt šypsojosi dainininkas.

Penktadienio naktį vykusio vakarėlio akimirkos ir svečiai:

„Manau, kad viskas pavyko taip, kaip buvau sugalvojęs. Tai yra tai, ką norėjau pasakyti. Šis klipas nėra stebuklas... Turėjome tikslą parodyti visai kitokią Kaliforniją. Mums tokios arba nerodo, arba renkamės į tokią nežiūrėti. Klipe nulis dangoraižių, plakatų, šou biznio, užtat daug gamtos. Be to, labai norėjau, kad klipas žiūrovą bent trumpam nukeltų į tas vietas. Manau, mums tai pavyko“, – svarsto dainininkas.

Žiūrovų vertinimų tikino nebijantis: „Aš jau per senas, kad gyvenčiau kažkokiais idealais ir tikėčiausi visiems patikti.“

Klipas – jūsų vertinimui:

VIDEO: Saulius Prūsaitis - California sun

Anksčiau Žmonės.lt rašė apie vasario pabaigoje vykusius naujojo klipo filmavimo darbus – S.Prūsaitis pravėrė duris į filmavimo užkulisius.

Naujausią darbą režisavo Slavomiras Leontjevas, kuris taip pat kūrė didelės sėkmės sulaukusius „Happyendless“ vaizdo klipus „Power Forever“ ir „Hello Common“.

Penkias paras nuo 4 ryto iki 11 nakties filmavimo darbai vyko net penkiolikoje skirtingų vietų mieste ir už jo. Pasak S.Prūsaičio, darbas buvo sunkus ir įtemptas, o milžiniškame mieste vien filmavimo vietos pakeitimas kartais užtrukdavo keturias valandas.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Sauliaus Prūsaičio klipo pristatymo akimirka
V.Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Lukas Pačkauskas

Dainininko komandoje taip pat darbavosi ir operatorius bei dronų valdymo meistras Lukas Pačkauskas. Klipas buvo filmuojamas ne tik įprastomis kameromis, bet ir pasitelkus skraidančius ir unikalius filmavimo kampus galinčius fiksuoti dronus.

Jie puikiausiai atliko savo darbą ir virš vandenyno, ir saulės kepinamoje dykumoje. Toje pačioje, kur U2 filmavo „Joshua Tree“.

Daina „California Sun“ – iš naujojo solinio S.Prūsaičio albumo, kuris pasirodys šį rudenį. Albumą lydės koncertų serija.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Sauliaus Prūsaičio klipo pristatymo akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Sauliaus Prūsaičio klipo pristatymo akimirka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius