Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 07 03

Savaitę nesimatę Jurgis Didžiulis ir Erica Jennings susitiks ant scenos Klaipėdoje

Dviejų Lietuvoje gerai žinomų muzikantų duetas „The Ball & Chain“ pastarąją savaitę gyvena skirtingomis nuotaikomis. Erica Jennings šiuo metu ilsisi su vaikais Lietuvos pajūry, o Jurgis Didžiulis šią vasarą ruošiasi nugriauti naujus kalnus planų, todėl darbuojasi Vilniuje.
„The Ball & Chain“
„The Ball & Chain“ / Elnes nuotr.

„Dabar esu studijoje ir čia būsiu iki savaitgalio. Šią vasarą dienos šviesą turėtų išvysti du nauji mano projektai“, – mįslę užmena muzikantas.

Elnes nuotr./The Ball & Chain
„The Ball & Chain“

Paprašytas atskleisti daugiau detalių apie savo planus, Jurgis išduoda, jog dar šią vasarą gerbėjai išgirs jo solinę kūrybą. Taip pat šią vasarą į studiją susibūrė sena jo kompanija „TWNKL“. „Šiek tiek pasiilgau smarkių vakarėlių su grupe, todėl atsirado peno naujai kūrybai su scenos chuliganais ir klubinį roką atstovaujančia grupe „TWNKL“, – išsiduoda Jurgis ir paprašo šiek tiek kantrybės.

Bet kokiu atveju kol muzikinė odisėja vyksta studijoje Vilniuje, Jurgis ir Erica nenustoja savo gerbėjus džiuginti  „The Ball & Chain“ kūryba, kuri spėjo sužavėti jau tūkstančius žmonių Lietuvoje, ir ne tik.

„Labai pasiilgau žmonos, kuri dabar pajūry. Šį savaitgalį su ja susitiksime scenoje“, – jųdviejų liepos 6-osios koncertą ant stogo „SKY21“ terasoje Klaipėdoje anonsavo J.Didžiulis. „SKY21“ terasoje Klaipėdoje jau šį penktadienį jiedu atliks „The Ball & Chain“ programą, tačiau, kaip visad, žada susirinkusius gerbėjus išjudinti ir viena kita daina iš jų praeities, kai abu grojo skirtingose grupėse – „SKAMP“ ir „InCulto“.

„The Ball & Chain“ – „Sweet Summer Blues“:

VIDEO: Sweet Summer Blues

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius