Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 05 27

Simona Milinytė – pirmoji Lietuvoje atlikėja, kurios klipus transliuoja „Youtube“ muzikinis kanalas „Vevo“

2012-ųjų metų nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje dalyvavusiai dainininkei Simonai Milinytei buvo žadama pirmoji vieta, tačiau anuomet laimėjo ir į tarptautinį dainų konkursą vyko Donatas Montvydas. Veikli mergina, dar žinoma kaip Simonna, nenusiminė ir kibo į tolimesnius darbus, siekdama savo muzika užkariauti pasaulį.
Simona Milinytė
Simona Milinytė / Facebook.com nuotr.
Temos: 1 YouTube

Štai pasaulinio populiarumo tinklalapyje „Twitter“ jauna mergina jau turi daugiau kaip 285 tūkst. pasekėjų. Socialiniame tinkle ji aktyviai bendrauja su savo muzikos gerbėjais. Socialiniuose tinkluose daugėja ir gerbėjų sukurtų Simonnos anketų, kuriose jie dalijasi atlikėjos nuotraukomis, vaizdo įrašais, nuomonėmis, muzika ir panašiai.

Be to, Simonnos anketa socialiniame tinklalapyje turi patvirtinimo ženklą „Verified“. Jį gauna visi žinomi asmenys, atlikėjai bei aktoriai, kurių anketos yra tikros.  

Tačiau tai dar ne viskas. Pasirodo, Simonna – pirmoji visoje Lietuvoje atlikėja, kurios vaizdo klipus transliuoja „Youtube“ portalo muzikinis kanalas „Vevo“. Jame yra dedami bei rodomi atlikėjos muzikos klipai.

Jūsų dėmesiui, Simonnos daina „Mergaitė maža“, kuriai žodžius rašė muzikantas Edgaras Lubys-Feral:

VIDEO: Simonnos daina „Mergaitė Maža“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius